Zvezda demolirala Slovence: Prvenac Ruiza i dominacija trojice napadača, uz promašen penal!

Crveno-beli savladali Brežice rezultatom 8:0

  • 6

Za razliku od utorka, kada je Crvena zvezda odigrala meč protiv Pandura sa prvim timom i protiv Krškog sa drugim, aktuelni šampion Srbije je danss protiv Brežica istrčao na teren u kombinovanom sastavu.

I ubedljivo slavio rezultatom 8:0 (3:0), u utakmici u kojoj su se istakli napadači crveno-belog tima.

Pre svega Predrag Sikimić, Petar Orlandić i Vanja Vučićević. Prvi je postigao dva gola u finišu prvog poluvremena, dok se drugi se takođe dva puta upisao u strelce, ali i pogodio prečku i promašio penal. Mladi Vučićević je jednom asistirao Orlandiću, a onda i sam zatresa mrežu.

Ipak, ono što može da raduje navijače Zvezde jeste i prvenac Džona Ruiza na asitenciju Gelora Kange.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Za Zvezdu su u prvom poluvremenu igrali: Vićić, Petković, Luković, Fibel, Ristić, Poletanović, Babunski, Ruiz, Kanga, Srnić i Sikimić, dok su ud rugom delu priliku dobili: Stanković, Parker, Mičel, Račić, Anđelković, Avramovski, Ilić, Plavšić, Joveljić, Vučićević i Orlandić.

Ruiz i Srnić su stvarali ozbiljne probleme Slovencima po bokovima i prilike sus e nizale od samog početka. u Napadačkim akcijama istakao se i Mihailo Ristić koji je ponovo igrao levog beka.

Prvi gol je pao u 21. minutu. Kanga za Ruisa, a ovom nije bilo teško da prevari golmana Brežica za prvenac u crveno-belom dresu.

Pitanje pobednika rešeno je u finišu poluvrmenea kada je Sikimić pogodio u 42. i 44. minutu. Ovaj poslednji je ponovo kreiran od strane Gelora Kange.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Miodrag Božović je u nastavku ubacio drugih 11, a Orlandić je već u 51. povisio na 4:0. Asistent je bio Vučićević koji je i šest minuta kasnije pronašao Crnogorca, ali je ovaj pogodio prečku.

U 73. minutu Orlandićje promašio penal koji su crveno-beli dobili nakon što je Anđelković oboren, da bi se ispravio već u narednom napadu.

Sjajnu partiju, otkako je ušao na teren, Vučićević je krunisao golom u 75. minutu. I njemu je, kao i Orlandiću dva minuta ranije, asistirao Srđan Plavšić.

Na naredni gol se čekalo svega osam minuta, a njega je postigao Džošua Parker. Sjajan udarac volejom posle asistencije Anđelkovića. Dve asistencije Plavšić je naplatio i golom za konačnih 8:0.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    6. jul 2016 | 21:25

    I kao sto rekoh u jednoj drugoj vesti-- Titula ostaje tamo gde joj je i mesto !!!!

  • Ilija

    6. jul 2016 | 22:04

    Balazice jak tim ne pitaj.Partizan bih pobedio 10 nula.Napred PARTIZAN.

  • SA

    7. jul 2016 | 00:01

    Hahahha Brezice,to je malo selo na jugu Slovenije nisam ni znao da imaju tim.Gde ste bas brezice nasli to je isto ko da igramo protiv FK Zlatibor :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA