Partizan podigao cenu juga za 100 dinara, bez severa za Zaglembje?!

Crno-beli odlučili da puste samo tri tribine u prodaju, a cena za jug je skuplja u odnosu na Dila Gori od prošlog leta

  • 21

Fudbaleri Partizana novu sezonu otvoriće 14. jula protiv poljskog Zaglembja, a u Humskoj očekuju veliku posetu na susretu koji bi umnogome mogao da pokaže kojim evropskim putem će ići crno-beli ove sezone.

Klub iz Humske je objavio cene karata za susret i zanimljivo je da je u odnosu na meč sa Dilom Gori (prvi meč na startu sezone 2015/2016 sezone) karta za južnu tribina skuplja za 100 dinara.

Protiv Gruzijskog tima u julu 2015. bila je 300, a protiv Zaglembja je 400.

Ostale cene:

Bočni istok i zapad - 600 dinara

Cenar istok i zapad - 800 dinara

BEZ SEVERA?!

Diskutabilno je zašto su se crno-beli odlučili na potez nepuštanja severne tribine u prodaju. Poznato je da navijače euforija najviše drži početkom sezone, ali su u Humskoj očigledno procenili da nema šanse da tolika zainteresovanost bude, pa da i severna tribina bude u opticaju za kupovinu karata. Čudno.

KARTE OD UTORKA

Prodaja karata startuje u utorak (12. jul od 10 sati). U utorak i sredu blagajna će raditi do 18 časova. Ulaznice se mogu kupiti na dan utakmice do samog početka meča.

Ulaznice mogu da se nabave i na blagajni u Ticketlineshopu u dvorani Doma sindikata od 9h do 19h. Za susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope važe sezonske ulaznice.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Transfer leto na Telegrafu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA