Zvezda na Maltu ne vodi igrača koji je obeležio kraj priprema: Poznat spisak za dvomeč sa Valetom!

Crveno-beli licencirali igrače za drugo kolo kvalifikacija, a očekuje se da spisku bude pridodat i Muče

  • 14

Crvena zvezda je odredila spisak igrača koji će konkurisati za dvomeč protiv Valete, u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli u ponedeljak putuju za Maltu, ali u avionu neće biti mesta za sve sa spiska:

Golmani: Kahriman, Supić, Stanković, Vićić. Odbrana: Petković, Aleksandar Luković, Mičel, Cvetković, Milošević, Rendulić, Ibanjez, Fibel, Stojanović. Sredina terena: Donald, Andrija Luković, Le Talek, Kanga, Srnić, Ruiz, Katai, Plavšić, Avramovski, Poletanović, Srnić, Ristić, Adžić, Tufegdžić, Jovanović. Napadači: Vieira, Sikimić, Joveljić.

Stanković, Vićić, Stojanović, Ristić, Adžić, Tufegdžić, Jovanović i Joveljić su dodati na spisak kao bonus igrači iz mlađih selekcija koji će imati pravo da igraju.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na spisku nema Dušana Anđelkovića, Vanje Vučićevića, Petra Orlandića, Džošue Parkera, Vladimira Jovovića i Davida Babunskog, momka koji je postigao dva gola u poslednjem prijateljskom meču crveno-belih.

Ni Pablo Muče nije tu, ali se pretpostavlja da će biti uvršten naknadno s obzirm na to da ima pravo da igra kao i da Zvezda ima pravo da promeni spisak i uvrsti još jednog igrača 24 sata pre početka meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA