Miha oterao Ljajića iz reprezentacije jer nije pevao himnu!

Selektor Mihajlović održao sastanak sa Ljajićem, koji mu je rekao da himnu nije pevao "iz ličnih razloga", odluka ne znači da su Ljajiću zauvek zatvorena vrata nacionalnog tima

  • 27

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović vratio je Adema Ljajića sa priprema reprezentacije, jer kako se navodi u saopštenju FSS, nije hteo da peva himnu na meču sa Španijom.

Ljajić je odbijanjem da peva himnu prekršio Sporazum o ponašanju koji je, kao i svi ostali fudbaleri, potpisao po dolasku Mihajlovića na klupu reprezentacije.

- FSS je saopštio još na promociji Siniše Mihajlovića da će mu pružiti svu podršku na putu uspostavljanja novih pravila ponašanja u "A" reprezentaciji, a to čini i ovom prilikom. Pevanje nacionalne himne Srbije uoči utakmica je jedna od tačaka sporazuma, a Ljajić je njegovim potpisom prihvatio da će se svih odredaba i pridržavati, što u subotu nije učinio - navodi se u saopštenju FSS.

Selektor Mihajlović juče je održao sastanak sa Ljajićem, koji mu je rekao da himnu nije pevao "iz ličnih razloga".

FSS je naveo i da ova odluka ne znači da su Ljajiću zauvek zatvorena vrata nacionalnog tima.

- Potrebno je da o promeni ličnog stava obavesti selektora Mihajlovića i onda će, kada igrama i formom to zasluži, moći ponovo da bude pozvan - zaključuje se u saopštenju.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    28. maj 2012 | 14:52

    Bravo care!!

  • Marko

    28. maj 2012 | 16:25

    Nikada se iz njih neće iskoreniti mali zločesti Mustafa koji vreba priliku isvojih 5 minuta da zabije nož u ledja!Ademe vrati se korenima nisi ti to što misliš da jesi!!!!!

  • Deki

    28. maj 2012 | 16:52

    Tooo Siniša Srbine!!! Mali pederčić bi izgleda radije pevao tursku himnu, a? E pa neće moći u zemlji SRBIJI!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA