Kako izgleda tunel Marakane 10 dana pre isteka roka UEFA? (VIDEO)

Crvena zvezda će morati da požuri sa sređivanjem tunela pred plej-of Lige šampiona, sudeći po trenutnom stanju

  • 9

Stadion Crvene zvezde doživeo je šminkanje i sređivanje stadiona pre evropske premijere. Čistio se korov iznad tunela iznad severa, postavljale su se stolice na jugu Marakane i tamo gde ih nije bilo posle incidentata na derbiju, a takođe je sređivan i sam tunel.

 

Upravo on je bio najveći problem Zvezde kada je komisija UEFA bila na stadionu kako bi dala ocenu koliko ispunjava uslove za učešće u Ligi šampiona.

 

>>> DOSAD NEVIĐENI GROF BOŽOVIĆ: Snimili smo nerealno radovanje posle gola Kataija (VIDEO)

 

Pre utakmice sa Valetom su u tunelu brisani grafiti koje su navijači ispisali. Obrisan je samo prvi deo, dok su u donjem delu grafiti ostali.

 

Prošli smo kroz čitav tunel Marakane neposredno pre početka meča, a baš tada se potrefilo da su gostujući igrači izlazili sa stadiona, pa su Delije zagrmele i zvižducima ih ispratile u tunel.

 

Zvezda će pred plej-of morati potpuno da sanira i sredi tunel, jer tada počinju da važe stroga UEFA pravila. Rok za to ističe početkom avgusta.

 

Pogledajte i sami kako izgleda tunel:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad79

    20. jul 2016 | 16:56

    OVO IZGLEDA NA LOGOR A NE NA MARAKANU SRAMOTA SREDJUJTE TO !!!!

  • Velimir

    20. jul 2016 | 15:47

    I posle saniranja biće ušvrljan i zapušten!

  • Serbinho

    20. jul 2016 | 22:35

    Pod stavite vestacku travu, zidovi museme bele, cirada, bilo sta sa imenom sponzora, najednostavnije da se to pokrije. Inace gore se sve moze srusiti oko stadiona, sagraditi kancelarije u stilu stadiona u Dablinu, obli oblik od stakla i time klub zaradi a usput onaj krov zardjali, takodje bele citade sa sponzorom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA