Trener Zaglembja: Dominirali smo protiv Partizana u svakom pogledu

Pjotr Stokovjec nema dilemu ko je bio bolji rival u Lubinu

  • 12

Dok u Partizanu tuguju zbog eliminacije, u taboru Zaglembja sve pršti od zadovoljstva nakon plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

>>> Impotentnom Partizanu se ovo nije dogodilo 19 godina!

Iako u 210 minuta fudbala sa srpskim timom Poljaci nisu dali gol, doduše nisu ga ni primili, prošli su dalje zahvaljujući sreći na penal ruletu, ali trener ekipe iz Lubina smatra da uspeh nije posledica sticaja srećnih okolnosti, već dominacije u odnosu na rivala.

- Pokazali smo da smo bolji tim. Mentalno, fizički, organizaciono... Dominirali smo u svakom smislu protiv Partizana - rekao je Pjotr Stokovjec.

>>> Tomić odgovorio poljskom novinaru: Da li se ti plašiš hoću li ja dobiti otkaz?

- Takođe, pokazali smo i da se možemo nositi sa pritiskom koji nameće penal serija, i dokazali da smo veliki tim. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim treneru Partizana Ivanu Tomiću na fer i sportskom ophođenju. Partizan je veoma dobar tim, ali smo mi bili spremni na sve. Igrali smo čisto, bez laganja i simuliranja. Siguran sam da niko nije zažalio što je došao na stadion i pratio meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    22. jul 2016 | 11:03

    Uprava napolje.....

  • djakuza

    22. jul 2016 | 13:21

    Nisu napravili niti jednu akciju, niti stvorili šansu za postizanje gola u dva meča.Najgori su rival sa kojima je Partizan igrao u Evropi.Prošli su isključivo zahvaljujući mrljavom Partizanu.Trener im je dvolični čmar.

  • Pakistanac

    22. jul 2016 | 10:29

    Ovaj tip zamislja da ce osvojiti LE,a ispasce u sledecem kolu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA