Bjeković: Sa 9 stranaca Zvezda je nacionalni simbol?

Legenda Partizana smatra da je politika koju vodi večiti rival problematična na duže staze

  • 65

Član Radne grupe fudbalskog kluba Partizan i jedan od kandidata za predsednika crno-belih Nenad Bjeković poručio je večitom rivalu Crvenoj zvezdi da će osetiti posledice velikog broja stranaca u timu.

Na Zvezdinom platnom spisku su Ibanjez, Fibel, Donald, Le Talek, Babunski, Kanga, Ruiz, Mouče i Vieira.

- Ako ja imam u timu devet stranaca... Razumem Abramoviča, šeike, ali... Ako Zvezda može tako da funkcioniše, svaka čast - započeo je Bjeković komentar za "Žurnal" i dodao:

- Kako to da nacionalni simbol ima devetoricu? Pročitao sam da je Terza to rekao. To nije pametno, dobro za naš fudbal. I šta će da se desi sad ako ne uđu u Ligu šampiona? Imao sam Tariba Vesta, prvih šest meseci je igrao, kad smo ušli u evropsku elitu rekao mi je: "Šefe, ne mogu da igram srpsku ligu". Ako uđu u Ligu šampiona to će da pokriju, ali za par godina videće se posledice - poručio je Bjeković, nekadašnji fudbaler i predsednik Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pana

    23. jul 2016 | 21:40

    Smeta vam Zvezda,bolesnici,ove godine bice minus 40!

  • stručnjak

    23. jul 2016 | 21:38

    Pa u kom vremenu ti živiš , čoveče? Verovatno si još u vremenu Mirka Marjanovića, predsednika vlade i JSD Partizana! Upitaj se koliko danas Engleza igra u Mančesteru i Čelsiju naprimer? Prolupo si od muke.

  • atlantida

    23. jul 2016 | 23:22

    Celog života se bavi Zvezdom.Ružno detinjstvo(navijač partizana),neuspešna karijera(igrač partizana) i funkcioner u pokušaju.Nikad priznat i dokazan.Razumljivo.Nije mu lako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA