≫ 

Grobari se raduju što je Tomić ostao trener, kad su čuli ko je mogao da ga zameni!

Da li je on pravo rešenje?

  • 12

Ništa od "trenerske seče" u Humskoj.

Trener Partizana Ivan Tomić nastaviće da vodi ekipu uprkos najranijoj mogućoj eliminaciji iz Evrope i nerešenom ishodu protiv Bačke u 1. kolu Superlige, zaključak je sastanka najužeg rukovodstva kluba.

Jedina tema na dnevnom redu vanrednog sastanka čelnika kluba iz Humske, održanog u ponedeljak, bio je status aktuelnog stratega koji je, za sada, "preživeo" i dobio poverenje da i dalje sedi na klupi crno-belih.

>>> Brutalni vođa Grobara pred igračima: Poručite onoj pi*kici... (VIDEO)

Dakle, argumenti za ostanak aktuelnog stratega bili su jači od onih da on dobije otkaz, pa je Tomić dobio drugu šansu, a vreme će pokazati da li je odluka čelništva Partizana da nastavi saradnju sa mladim stručnjakom ispravna.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Međutim, u Partizanu su bili spremni i za "plan B", a to je otkaz (koji je mladi stručnjak navodno nudio) ili smena Tomića.

Da je bio smenjen, jedan od glavnih kandidata da ga nasledi, kako saznajemo, bio je Vladimir Vermezović, koji je u dva navrata već vodio ekipu.

Vermezović je u prvom mandatu (2004/2005) prvi i jedini put do sada Partizanu obezbedio "evropsko proleće", ali je mnogim fanovima kluba iz Humske prva asocijacija na Vermezovića "čuveni" poraz u Evropi - od Makabija Petah Tikve - 5:2, u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope, kada je i smenjen.

S obzirom na Vermezovićevu prošlost sa Partizanom, pritom mislimo na ovu bližu, teško da bi u ovom trenutku imenovanje njega za trenera umesto Tomića umirilo ustalasale strasti kod navijača, pa je to jedan od glavnih razloga što su u klubu insistirali da Tomić ostane.

Ili je ovo bila samo kupovina vremena, dok ne ispliva još neki kandidat.

Zanimljivo je da se neko zaleteo pa je na internet enciklopediju (Vikipediju) Vermezovića već postavio za novog/starog trenera Partizana.

Foto: printscreen/wikipedia Foto: printscreen/wikipedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. jul 2016 | 18:10

    Ja bih odmah doveo trenera Radnickog iz Nisa.to je nas najperspektivniji trener uz Paunovica

  • djordje

    25. jul 2016 | 20:15

    Nema goreg trenera od Tomića!

  • Boki

    25. jul 2016 | 17:48

    Dovedite Jesica on je pravi strzcnjak za vas. Ako vas on ne bi odvukao pod led niko ne bi, a i bio bi brzi i od Vermeza i od Tomica zajedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA