≫ 

FEDERER ŠOKIRAO SVET: Ne igra do kraja godine!

Švajcarski teniser se obratio navijačima putem Fejsbuka

  • 30
Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Teniski svet je šokiran! Trenutno treći teniser  sveta i jedan od najboljih igrača u ovom sportu, Rodžer Federer, neće igrati do 2017. godine.

Švajcarac je saopštio da će neće igrati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kao i do kraja 2016. godine.

"Dragi prijatelji, užasno sam razočaran što moram da saopštim da neću igrati na Olimpijskim igrama za Švajcarsku, i da ću propustiti ostatak sezone.

Nakon što sam uzeo u obzir sve opcije posle konsultacija sa mojim doktorima i timom, doneo sam jako tešku odluku da završim ovu sezonu u 2016. godini, jer mi treba duži period oporavka zbog operacije kolena koju sam imao ranije ove godine.

Doktori su mi savetovali da ako želim da igram na turu bez povreda još nekoliko godina, što sam i planirao, moram da svojim kolenima i telu dam period oporavka.

Teško je što propuštam ostatak sezone. Ali dobra stvar je što sam shvatio koliko sam srećan što nisam imao mnogo problema sa povredama tokom karijere. Ljubav prema tenisu, takmičenjima, i naravno vama navijačima, ostaje netaknuta.

Motivisan sam više nego ikad, i fokusiraću se da se vratim jači, zdraviji i u formi kako bih bio spreman za 2017. godinu.

Hvala vam za vašu podršku, Rodžer," zaključio je Federer.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA