Zvezdin junak Katai: Ako ponovimo drugo poluvreme, prolazimo sigurno

Kapiten crveno-belih optimista posle pozitivnog rezultata protiv Ludogoreca

  • 4

Tri evropske utakmice - tri gola.

Da ne beše Aleksandra Kataija i njegovih bravura protiv Valete i Ludogoreca, ko zna kako bi se Zvezda provela ove sezone u Evropi, a sada je, u velikoj meri zahvaljujući kapitenu, nadomak Lige Evrope u najgorem slučaju!

- Stali smo malo na loptu u drugom poluvremenu, dok smo se u prvom samo branili - sumirao je Katai učinjeno u Razgradu gde je srpski šampion remizirao, 2:2 protiv Ludogoreca u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pred revanš u Beogradu za nedelju dana.

>>> KATAI JE MAJSTOR! Ovim golom je Zvezda izjednačila protiv Ludogoreca (VIDEO)

Rezultat je dobar, mada je mogao biti bolji, ipak nema nezadovoljnih u taboru Zvezde i ne sme ih biti. Tako razmišlja i Katai.

- Rezultat je odličan, bezveze smo primili gol. Sad samo treba da sačuvamo prednost. Pričali smo u svlačionici da to mora bolje, da se malo smirimo i krenemo bolje u nastavku. Ako budemo igrali kao drugo poluvreme sigurno ćemo proći.

Skromno, Katai je majstoriju kojom je vezao u čvor dvojicu defanzivaca Ludogoreca, opisao kao nešto sasvim obično.

- Gol koji sam postigao bio je dobar. I meni je trebalo da se naviknem na poziciju špica. Čestitke su stigle sa svih strana. Mama, tata, sestra, devojka. Svi su mi poslali poruke.

>>> Ludogorec – Crvena zvezda <<<

(Izveštač telegrafa iz Razgrada, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    27. jul 2016 | 06:25

    Ovakav majstor ako ode za 3 miliona je teska greota.... Ako je jedan maloumnik Sterling placen 70 miliona,onda Katai bar vredi 10, s obzirom na okolnosti iz kakve lige dolazi....

  • aleksandar

    27. jul 2016 | 13:45

    Ne dajte Kataija mora da ostane u Zvezdi

  • Realno stanje

    27. jul 2016 | 13:28

    Ako Zvezda dao bog udje u Evropu, nesmemo ga prodavati,ako se to nedesi min. 10 mil.A kada zaigramo u Evropi I kada svi vide njegovo maestralno umece,davace za njega I 20 mil.evropskih novcanica,sledece sezone.To isto vazi I za Ibanjeza,Plavsica,Kangu,i ostale,koji će tek pokazati kvalitet,i naravno Huga maestra.Uz naravno veliki napor koji treba uloziti za otkup ugovora Mouchea,koji je strasan igrac.I ako se otvori opcija za dovodjenje Zarka Markovica iz Kairata(mnogo bi dobili u odbranu sa njim) .Covek je strasan stoper za relativno mali novac...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA