Golman Ludogoreca: I sa Partizanom smo igrali nerešeno, pa smo ih izbacili!

Vladislav Stojanov, čuvar mreže bugraskog šampiona, nada se da će se igrači Zvezde opustiti u revašn meču zbog uloge favorita

  • 42

Golman Ludogoreca Vladislav Stojanov smatra da remi protiv Crvene zvezde (2:2) na svom terenu nije loš rezultat i podsetio da je slično bilo protiv Partizana, pa je njegov tim prošao dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Slab ishod za nas, ali moglo je i gore da bude da smo izgubili. Svi prave greške, da njih nema ne bi bilo ni golova. Zvezda je iskoristila naše greške, ali ništa nije gotovo, postoji revanš u Beogradu i idemo na pobedu - rekao je Stojanov posle utakmice.

>>> Zvezdin remi velike nade: Katai i Kanga majstorijama utišali Bugare! (FOTO) (VIDEO)

Stojanov se prisetio duela sa Partizanom pre dve godine, kada je Ludogorec posle remija bez golova u Razgradu, odigrao 2:2 u Beogradu i eliminisao crno-bele zbog golova u gostima.

- Znamo da neće biti lako u Srbiji, ali smo i sa Partizanom remizirali kod kuće, a onda i prošli. Nadam se će Zvezdu ovaj rezultat opustiti, neka misle srpski fudbaleri da su se kvalifikovali... Verujem da ćemo ispraviti stvari - poručio je Stojanov.

Revanš meč trećeg kola kvalikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Ludogoreca igra se sledećeg utorka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    27. jul 2016 | 11:46

    Samo ti prijatelju slušaj Borjana, pa da vidiš kako ćeš da prođeš u Beogradu. Niste ni vi slab tim i niste bez šansi kao što lepo kaže naš trener, ali mismo Zvezda a ne Partizan.

  • doka.cz

    27. jul 2016 | 12:19

    Hahaha,samo se ti nadaj prolazu...igrao si u lavoru na marakani ne!!!

  • Bazinga

    27. jul 2016 | 12:39

    Pa pogledajte kako igra partizan i nije ni cudo sto ste ih izbacili. Ne igraju oni tako sto su losa ekipa nego sto im je ocajan trener.. Ali Zvezda je Zvezda momci, oticete vi kuci pognute glave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA