Postojala je klauzula, ali je Juventus igrao prljavo! Optužbe iz Napolija posle transfera leta

Aurelio De Laurentis ljut na Argentinca!

  • 0

Prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis optužio je Juventus da je odigrao "prljavu" igru oko transfera Gonzala Iguaina, za kojeg je izjavio da je izdajnik.

>>> Promašaj karijere Iguaina koji je mogao da spreči Mesijev odlazak u penziju (VIDEO)

Juventus je aktivirao otkupnu klauzulu od 94 miliona evra i ostvario najveći transfer u istoriji italijanskog fudbala, dok je Argentinac postao najplaćeniji igrač Serije A sa godišnjom platom od 7,5 miliona evra.

- Shvatili smo da mnogo rizikijemo odlazak Iguaina posle izjava njegovog brata, ali nismo ih ozbiljno shvatali jer smo mislili da neće otići na ovakav način iz kluba. Neki će možda misliti da je preterano reći, ali ova priča dobija pun smisao izdaje i nezahvalnosti- rekao je De Laurentis za Korijere delo Sport.

Kontroverzni predsednik je istakao da se Juventus nije ponašao fer u pregovorima, ali da želi da zatvori priču u "slučaju Iguain".

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

- Postojala je klauzula, ali je Juventus odigrao prljavu igru i tajno obavio medicinske preglede sa igračem. Očekivao sam da će se drugačije ponašati. Ipak, sve je to fudbal i sentimentalnosti nema mesta - poručio je De Laurentis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA