≫ 

Đoković u trećem kolu, ali se pošteno namučio (VIDEO)

Naredni rival srpskog tenisera je Čeh Radek Štepanek

  • 2

Novak Đoković se plasirao u treće kolo turnira u Torontu, savladavši Žila Milera rezultatom 7:5, 7:6(3), posle sat i 45 minuta igre.

Ovo je bio prvi meč u singlu svetskog broja jedan nakon rane eliminacije na Vimbldonu od Sema Kverija.

Uopšte nije bio rutinski posao za Đokovića protiv vrlo neugodnog servisa levorukog Luksemburžanina, kom je upravo početni udarac i najjače oružje.

Punih 43 minuta je Novaku trebalo da osvoji prvi set. U samoj završnici je uspeo da iskoristi prvu i jedinu brejk loptu koja mu se ukazala u tom delu igre.

U nastavku smo videli Novakovu nervozu nakon izvojevanog brejka za 2:1, a Luksemburžanin se potom odvažio, krenuo na mrežu pa je uspeo odmah da uzvrati ribrejkom.

Miler je potom posle ipak olakšao posao najboljem igraču sveta, jer je sa dve duple servis greške omogućio Novaku nove brejk lopte, koje ovaj nije propustio.

Međutim, Đokoviću se desilo da izgubi svoj servis za pobedu, pa je morao da posao završava u taj-brejku.

I tu je morao da se vadi iz neugodne situacije - Miler je poveo 2:0, ali je Đoković do prve razmene strana izjednačio, pa je sa šest vezanih poena dodao gas za tri meč lopte i iskoristio prvu.

Naredni rival srpskog tenisera je Čeh Radek Štepanek, koji je u dva seta savladao Polanskog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukmir

    27. jul 2016 | 21:04

    Novak nesto nije sav svoj.Od pobede u Parizu on ne moze da se sastavi.Prosto igra bez volje bez emocija.Juce sa Zikijem uzas od gresaka.Otvoren mu je put do medalje u Riu, nadam se da ce to iskoristiti.Mnogo te volimo i nije nam sve jedno kad lose igras.

  • Sladjan

    27. jul 2016 | 22:57

    Ajmo Nole sve do Ria

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA