≫ 

Četiri crvena na 4 meča: Voždovac utišao Banjicu, Caki Stojanović ponovo dao gol (VIDEO)

Igrači crveneli i na Banjici, i u Ivanjicu, Novom Sadu i Čačku

  • 0

Dok su za zelenim stolom izgubiti utakmicu prvog kola protiv Spartaka, fudbaleri Voždovca su upisali prva tri na terenu! I to na Banjici, gde su sa 2:0 savladali domaći Rad.

Sve je bilo rešeno za četiri minuta pošto su Stojanović u 64. i Dražić u 68. minutu utišali domaće navijače.

Ipak, ključan momenat bio je crveni karton Milana Ćuluma u 58. minutu. Neporeznost i dva žuta kartona za samo dva minuta.

Ovo je drugi poraz Rada od početka sezone, a u narednom kolu gostuju radničkom iz Niša. Voždovać će na svom terenu u 3. kolu dočekati Borac iz Čačka.

U duelu Javora i Novog Pazara u Ivanjici nije bilo pobednika - 1:1!

Šezdesetak minuta na snazi je bila klasična "uspavanka", a onda su uzbuđenja krenula da se nižu kao na traci.

Najpre je, u 68. minut,u Uzbekistanac Husnidin Gafurov postigao fenomenalan gol sa ivice kaznenog prostora i doveo Ivanjičane u vođstvo.

Sledeći detalj vredan pažnje bio je crveni karton za igrača gostiju Pajovića, da bi samo tri minuta kasnije, gosti, brojčano slabiji, uspeli da poravnaju rezultat preko gorostasnog Miloša Tintora čiji udarac glavom nije uspeo da zaustavi Đogatović.

Do kraja, fudbaleri Javora imali su dve velike prilike.

Prvu nije iskoristio Gafurov kada je trebalo samo da lobuje istrčalog golmana Pazara, međutim loše je zahvatio loptu i poslao je pravo u "jedinicu" gostiju. U nadoknadi vremena, ponovo je čuvar mreže Novog Pazara Živković poleteo u prazno, Tomanović to iskoristio da pošalje loptu u mrežu, ali je na samoj gol-liniji defanzivac gostiju izbacio u korner.

Borac je kod kuće poražen od Mladosti rezultatom 1:0, a jedini gol delo je Odite u 36. minutu. Vredi pomenuti i da je Tanasin u redovima domaćeg tima dobio crveni karton u 59. minutu.

Spartak je u Novom Sadu savladao Radnički iz Niša 3:1, a jedini gol za goste delo je Saše Cakija Stojanovića u 89. minutu. Bivši igrač Zvezde dao je gol i na meču protiv Čukaričkog.

Za Subotičane mrežu su pogađali Mudrinski, Ćalasan i Ivanović. Vredi pomenuti da su Nišlije od 52. minuta igrale bez isključenog Živkovića.

Rezultati, drugo kolo:

Crvena zvezda - Metalac 3:1

(Ruiz 14, Vijeira 38, Poletanović 68 - Mladenović 78)

Rad - Voždovac 2:0

(Stojanović 64, Dražić 68)

Javor - Novi Pazar 1:1

(Gafurov 68 - Tintor 76)

Spartak - Radnički Niš 3:1

(Mudrinski 50, Ćalasan 53, Ivanović 90+2 - Stojanović 89)

Borac - Mladost 0:1

(Odita 36)

Nedelja:

Napredak – Partizan 19.00

Vojvodina – Bačka 20.00

Čukarički - Radnik 20.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA