NIJE DOBRO: Teo u bolovima završio meč sa Argentinom: Domaćin dobio Srbiju i povredio našeg kapitena (VIDEO)

Argentinci osvojili turnir ''Super 4'', s tim da je njihov plejmejker povredio Teodosićevu desnu ruku

  • 30

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na pripremnim mečevima ove sezone, pošto ih je u drugom kolu predolimpijskog turnira u Argentini savladao domaćin rezultatom 79:74 (30:14, 10:24, 18:20, 21:16).

Poraz je trenutno najmanja briga selektoru Orlova Aleksandru Đorđeviću, jer je u finišu meča povredu ruke zadobio Miloš Teodosić. Njega je po prstu ruke kojom šutira udario Fakundo Kampaco i teo je sa bolnom grimasom samo istrčao sa terena.

Nekoliko trenutaka kasnije, vidno ljut, tražio je pleja Mursije, ali ga je Đorđević zasutavio na klupi. Stepen povrde i dalje nije poznat.

Što se tiče same igre, Argentina je bila bolji rival i zasluženo je osvojila turnir '' Super 4''.

Već posle prve četvrtine bilo je 30:14 za domaći tim, a  Orlovi su ipak imali snage da se vrate u meč kao protiv Francuza.Poveli su 54:48, da bi Argentinci došli na 58:58. Tada se i desio preloman momenat, pošto je Delfino pogodio tri trojke.

Pred kraj, na semaforu je stajalo 77:66 za domaćina, da bi Štimac donekle popravio rezultat.

Srbiji je falio Bogdanović koji nije pgodio nijedan šut za tri poena i meč je završio sa šest poena, nasuprot nih 29 koliko je ubacio Francuzima. Kao i Jokić, koji je zabeležio samo tri.

Raduljica je imao 13, Štimac i teodosić po 12, Kalinić i Simonović po osam, Jović tri. S druge strane, najefikasniji na terenu su bili Delfino sa 20 i Noćioni sa 19 poena, dok je Đinobili dodao 13.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mašula

    31. jul 2016 | 11:21

    ...nebi me iznedailo da ga je namerno povredio! Argentinci su poznati kao prljavi igrači a o ovom indijancu Kampazu da i negovorim!!!

  • Fla@bush

    31. jul 2016 | 11:21

    Uz tebe smo kralju...mnogo nam značiš !!!

  • Xxxx

    31. jul 2016 | 09:32

    Pa uz odlicne partije Macvana i Birčevice nije moglo bolje a pod kosevima smo bili dominantni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA