≫ 

Kahriman: Moram da vidim snimak drugog gola Ludogoreca

Golman Crvene zvezde poručio da su dva remija u 90 minuta maksimum ekipe

  • 50

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman istakao je posle eliminacije od Ludgoreca 4:2 iz kvalifikacija za Ligu šampiona da je to bio maksimum ekipe.

- Izborili smo dva meča da igramo nerešeno i mislim da je to maksimum ove ekipe. Treba da budemo srećni zbog ambijenta na Marakani uprkos ispadanju - rekao je golman.

>>> Božović: Bilo je mnogo gluposti (VIDEO)

Njegova intervencija kod drugog gola u prvom poluvremenu je mogla da bude i bolja.

- Nezgodno je odskočila lopta, hteo sam da je savladam, ali je ušla u gol. Gađao je od zemlju. Moraću da vidim snimak. Nije mi jasno kako je prošla - poručio je Kahriman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    3. avgust 2016 | 08:19

    Meni nije jasno ni kako su tinprosle one lopte iz prve utakmice sa Ludogrecom, kao ni ona lopta iz prethodnog derbija protiv Partizana... isto tako mi nije jasno na koji nacin ti jos uvek stojis na Zvezdinom golu. Zar se ne moze pronaci bolji golman?

  • mare

    3. avgust 2016 | 08:38

    Sta se ti javljas, cenis svaku loptu, zbog tebe je isto ovaj poraz, jadnice, jednu odbranu nosi imao kako treba, ocajne golove si primao, strasno !

  • Delije PG

    3. avgust 2016 | 15:53

    Ja nmg da verujem da ovaj Kahriman jos brani,i nmg da verujem da prima ovakve golove. A odbrani da ne pricam suplja na sve strane Cvetkovic,Rendulic i ona metla Fibel koji ne umije loptu da udari uzas. Ali sta je tu je idemo u LE NAPRED ZVEZDOO!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA