FRKA U ŠPANIJI Posvađali se Ramos i Pike!

"Zlu krv" između reprezentativnih kolega priznao i selektor Del Boske i poručio im da što pre izglade odnose

  • 0

Tabor svetskih i evropskog šampiona potresa svađa dvojice najboljih odbrambenih igrača - Serhija Ramosa i Đerara Pikea! Samo deset dana pred početak Evropskog prvenstva u Španiji vlada podela između igrača Reala i Barselone. To je priznao i selektor "crvene furije" Visente del Boske!

Odnos između dvojice defanzivaca je žestoko narušen posle brojnih utakmica ove sezone između Real Madrida i Barselone, u kojima su grubosti bile neizostavan faktor svakog meča. Del Boske je pozvao dvojicu fudbalera da reše svoje razmirice pre početka Evra.

- Ako neće da se slažu svojom voljom, onda će to morati napraviti prisilno! Na terenu, kada počne Evro, nema mesta netrpeljivosti. Moraju da se slažu! Oni su mladi i razilaze se negde u svojim mišljenjima. Međutim, u suštini reč je o sjajnim momcima i uveren sam da će izgladiti odnose. Obojica imaju dobro srce i to je ono najbitnije – zaključio je Del Boske.

Iako je rivalitet između Reala i Barselone bio ogroman u prethodnih nekoliko godina, u reprzentaciji se to nije osećalo sve do dolaska Žozea Murinja na klupu Madriđana, kada su pojedini igrači Reala počeli da se ponašaju prema zemljacima iz Barselone kao prema krvnim neprijateljima. Prednjačili su Ramos, Ćabi Alonso sa jedne, odnosno Buskets i Pike sa druge strane.

Stariji i iskusniji su pokušavali da smire strasti, ali je stvar već otišla dođavola. Kapiten Španije i Real Madrida Iker Kasiljas je pokušavao da spusti tenziju, u svakom meču se ponašao sportski i rešavao konflikte i zbog toga je na kraju upao u sukob sa Murinjom.

Već mesecima se spekuliše da su Murinjo i Kasiljas na ratnoj nozi, ali da Portugalac ne može da ga otera jer je Iker živa legenda kluba. Navodno se Murinju nikako ne dopada to što je Kasiljas u prijateljskim odnosima sa Ćavijem, Inijestom, Pujolom i ostalima i što im je posle serije pobeda Barselone svaki put sportski čestitao. Murinjo nije uspeo da "okrene čip" Kasiljasa, ali izgleda da jeste Ramosu...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA