Božović: Primili smo golove naivno, ne znam šta da kažem za pojačanja (VIDEO)

Trener Crvene zvezde istakao da je pobeda važna zbog atmosfere nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona

  • 9

Posle pobede Crvene zvezde nad Mladošću (4:2), trener Miodrag Božović istakao je da je trijumf u Lučanima važan zbog podizanja atmosfere u ekipi posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Božović je u izjavi za TV Arena sport podvukao da su njegovi igrači primali lako golove.

- Mislim da smo golove primili vrlo naivno, i da smo mogli da ih primimo još. Ali u svakom slučaju bilo nam je najvažnije da posle eliminacije od Ludogoreca da pobedimo, osvojimo tri boda i da malo podignemo atmosferu u ekipi - rekao je trener šampiona Srbije.

Na novinarsku konstataciju da je Mihailo Risitć odigrao dobar meč i zabeležio dve asistencije, popularni Grof je odgovorio:

- Bilo mu je danas vrlo teško, imao je pored sebe sjajnog i brzog igrača Jovanovića, ali ima vremena i prostora za napredak.

Odbrana je definitivno najslabija tačka u igri crveno-belih, pa je logično usledilo pitanje da li će biti pojačanja u tom segmentu.

- Ne znam šta da vam kažem u ovom momentu. Teško je pojačavati se, jer se pojačavamo igračima koji nemaju obeštećenje i koji su slobodni, a teško je naći takve - bez okolišanja je zaključio Miodrag Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serbinho

    6. avgust 2016 | 22:32

    Grofe, nije ni tebi lako.

  • Voip

    6. avgust 2016 | 23:12

    Ajde Grofe hrabro izađi i u medijima objavi da nemamo odbranu i da mora da se prestane sa prodajom najboljih igrača ako mislimo nešta da uradimo u Evropi. Sad primismo 2 eej 2 gola od Lučana. Moraš izvršiti pritisak na upravu, zvezdaši su uz tebe. Istraj na fudbalu koji igraš ali to ne ide bez kvalitetne odbrane koja je i stanju visoko postaviti liniju.

  • sone

    6. avgust 2016 | 23:11

    majsore pa gde su vam skauti imas po nasim ligama odlicne stopere samo malo truda i rada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA