Ivana Maksimović otvorila dušu: Koliko je nošenje barjaka uticalo na moj rezultat

Ivana u obraćanju fanovima istakla da nije mogla da propusti čast da predvodi srpsku delegaciju s barjakom na svečanom otvaranju

  • 7

Ivana Maksimović, koja je na otvaranju Olimpijskih igara nosila barjak Srbije, obratila se svojim fanovima putem društvene mreže Instagram.

Ona u svom prvom takmičenju, vazdušna puška, nije uspela da uđe u finale, za šta joj je falilo veoma malo.

Mnogi su se pitali da li bi rezultat bio drugačiji, poput onog iz Londona, kada je upravo u toj disciplini osvojila srebro i donela Srbiji 100. medalju u istoriji Igara, da nije bila na ceremoniji otvaranja, pošto je nastup imala već narednog jutra.

Ivana ipak ističe da takvu priliku i čast nije mogla da propusti, ali i navodi da to nije uticalo na njen rezultat u kvalifikacijama, na koji je ponosna.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

- Iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim svima koju su podrzali moju odluku da budem barjaktar za svoju zemlju, imajući u vidu da sam imala takmičenje rano sledeceg jutra!

- Takva prilika se pruža jednom u životu i nisam mogla da je propustim! Nošenje zastave nije uticalo na moje takmičenje! Ostvarila sam rezultat 415,4 (399/400) i nedostajalo mi je samo 0.5 za finale!

Zahvalila je svima na podršci i zamolila da joj drže palčeve za preostalo takmičenje u drugoj disciplini, koje je na programu 11. avgusta.

- Borila sam se do samog kraja. Veoma sam ponosna na svoj meč i na svoj tim koji je bio uz mene predhodne četiri godine! Okrećem se još jednom preostalom takmičenju na ovim Olimpijskim igrama, koje je na programu 11. avgusta!

- Držite mi palčeve. Hvala svima - poručila je Ivana na svom Instagram profilu.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA