TOMOVIĆ: Zvezda ne sme da se plaši Sasuola, nadam se da ćemo se sresti u LE!

Bivši defanzivac crveno-belih skenirao Sasuolo

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope boriće se sa italijanskim Sasuolom, a jedan od onih koji dobro poznaje ovaj tim jeste prvotimac Fjorentine Nenad Tomović.

Nekadašnji fudbaler crveno-belih smatra da je pred beogradskim timom izuzetno težak zadatak.

- Mislim da Zvezda nije mogla da dobije jačeg protivika, iako možda ime kluba to ne pokazuje. Smatram da je Sasuolo vredan poštovanja i da taj tim nikako ne sme da se potcenjuje. Radi se o odličnoj ekipi koja je dugo godina na okupu, igraju prilično ofanzivno, imaju izvanredne pojedince koji u svakom trenutku mogu da naprave razliku. Takođe, po mom mišljenju, imaju jednog od najboljih mlađih trenera u Italiji, Euzebija Di Frančeska, koji mi je bio trener u Lećeu - objasnio je Tomović.

Sasuolo je prethodnu sezonu završio na sjajnom šestom mestu, samo tri poena iza Tomovićeve Fiorentine i srpski fudbaler zna šta je Crvenoj zvezdi potebno da bi ostvarila uspeh.

Foto: Profimedia/LaPresse Foto: Profimedia/LaPresse

- Zvezda po mom mišljenju mora da odigra taktički besprekorno, pogotovo u Beogradu, dok u Italiji očekujem izjednačenu igru. Sve u svemu, nikako ne treba da se plaše, ali ne treba ni da se opuštaju jer će Italijani kazniti svaku grešku -  smatra Tomović.

Tomović je na kraju izrazio jednu želju za svoj bivši klub.

- Zvezdi želim mnogo sreće u dvomeču sa Sasuolom i nadam se da ćemo se sresti u grupnoj fazi - zaključio je Tomović.

Prva utakmica Sasuola i Crvene zvezde igra se 18. avgusta, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    8. avgust 2016 | 11:55

    Pa i srescete se u LE, ali na PES-u :)))

  • Miki Maus Gargamel

    8. avgust 2016 | 23:11

    Zvezdasi ajde budite malo realni za promenu. Liga sampiona i jeste bio san a mnogi su bili ubedjeni da ce Zvezda cak doci i do osmine finala. Liga Evrope nije nemoguca misija ali Sasuolo je dosta bolji protivnik. Tokom cele godine oni su igrali protiv Milana, Juventusa, Intera, Rome, Lacia i drugih italijanskih velikana za razliku od Partizana i Zvezde koji su igrali sa Radnikom iz Surdulice, Spartakom, Javorom...

  • Realno

    8. avgust 2016 | 14:01

    Samo se nadam da te necu vise gledati u reprezentaciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA