≫ 

TIJANA BOŠKOVIĆ: Neka Amerikanke nabave šlemove, u dresu Srbije igramo i za Republiku Srpsku!

Odbojkašica iz Bileće biće glavni adut Srbije u polufinalu OI

  • 12

Ruskinje nisu imale lek za Tijanu Bošković u četvrtfinalu Olimpijskih igrara, a  nadamo se da neće ni Amerikanke u četvrtak.

Jer, igra ženske odbojkaške reprezentacije Srbije umnogome zavisi od korektora našeg tima koja je upisala 20 poena protiv Rusije, od kojih su neki viđeni u ključnim momentima.

Protiv Rusije je i izjednačila olimpijski rekord u brzini servisa sa 101 km/h, a svi očekuju da će ''haubica iz Bileće'' proraditi i protiv SAD.

- Servis je možda naše najjače oružje od početka OI i nadamo se da će nas služiti u polufinalu. Imam ogromnu želju i ne bi me začudilo da odserviram još jače, a neka Amerikanke onda nabave šlemove - kroz osmeh je Tijana rekla za Presssrs.ba.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U Republici Srpskoj se nastupi odbojkašica Srbije prate sa posebnom pažnjom zbog Brankice Mihajlović i Tijane Bošković.

- Brankica je iz Brčkog, ja iz Bileće, i zaista smo dobile veliku podršku od navijača iz Republike Srpske, što sigurno puno znači. Igrama u dresu Srbije igramo i za Republiku Srpsku i naš narod koji u nama ima svoje predstavnike u Riju. Ukoliko osvojimo medalju, najveći deo ćemo pokloniti narodu Republike Srpske i nadam se da ćemo zajedno slaviti. Nadam se da ću u svoju Hercegovinu i Bileću doći sa zlatom - istakla je Boškovićeva.

Podsetimo, odbojkašice svoj polufinalni meč protiv SAD igraju u četvrtak od 18.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA