≫ 

DEBAKL ZVEZDE U ITALIJI: Pravo je čudo što Sasuolo nije dao 10 golova! (VIDEO)

Sasuolo pobedio sa 3:0 u prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope, a mogao je crveno-belima da nanese pravu katastrofu i jedan od najtežih poraza u istoriji

Crvena zvezda je poražena od Sasuola u prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope sa 3:0 i faktičlki se oprostila od Evrope za ovu sezonu. Imaće crveno-beli revanš na Marakani za nedelju dana, ali partija koju su prikazali u Ređo Emiliji ne daje nadu navijačima Zvezde da se čudo može dogoditi.

Zvezda može da bude prezadovoljna što je rezultat bio ''samo'' 3:0, jer su Italijani dva puta pogodili okvir gola i propustili bar pet stopostotnih šansi, pa je rezultat, bez ikakve floskule, mogao da bude i 10:0. Zaista je tako.

Ekipa sa Marakane je odigrala jednu od najgorih utakmica u svojoj istoriji. Sasuolo je bukvalno odučio od fudbala i pokazao joj da je još uvek zelena za Evropu, čak i za prosečnu italijansku ekipu.

Ono što je posebno poražavajuće, jeste da Zvezda nije stvorila niti jednu priliku tokom 90 minuta. Jedina svetla tačka crveno-belih na ovom meču bili su navijači. Čak 2000 njih došlo je u Ređo Emiliju i napravili su svojoj ekipi domaćinsku atmosferu na stadionu, a neprestano su pevali i pri rezultatu 3:0 kada je igra Zvezde bila poražavajuća.

SASUOLO - CRVENA ZVEZDA 3:0

(Berardi 16, Politano 41, Defrel 69)

Sasuolo: Konsilji, Manjaneli, Biondini, Defrel, Peluso, Aćerbi, Politano, Gazola, Berardi, Kanavaro, Dankan

Crvena zvezda: Kahriman, Cvetković, Ristić, Le Talek, Fibel, Poletanović, Donald, Katai, Ruiz, Muče, Vieira

Sasuolo je u 16. minutu poveo golom Berardija, ali može da kaže veliko HVALA golmanu Crvene zvezde, Damiru Kahrimanu, koji je neshvatljivo loše reagovao posle šuta Poletana, koji je prethodio golu. Nije jasno šta je čuvar mreže hteo da uradi u toj situaciji, da li da hvata loptu, ali je izgledalo amaterski.

Imao je sreće da je šut Poletana pogodio stativu, a zatim i drugu, ali je na nju natrčao Berardi i dao gol za vođstvo.

Crveno-beli posle su celo prvo poluvreme odigrali u kontra-ritmu. Nisu uspeli da stvore niti jednu šansu, dok su Italijani do kraja prvih 45 minuta dodatno uvećali prednost.

Poigrali su se sa odbranom Zvezde i posle sjane kombinacije su se skoro ušetali u mrežu Kahrimana. Strelac je bio Politano na asistenciju Berardija.

Očekivali su navijači da se njihovi puleni trgnu u drugom poluvremenu, ali je Sasuolo ofanzivno krenuo. Propustio je nekoliko izglednih šansi, pogodio dva puta okvir gola i na kraju totalno dokrajčio Zvezdu golom Defrela u 69. minutu.

Na kraju su Italijani malo i popustili papučicu sa gasa, a Zvezdini igrači samo su čekali zvižduk spasa i da sudija označi kraj utakmice, kako bi ovo mučenje u Ređo Emiliji bilo završeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laky

    18. avgust 2016 | 21:11

    Ajmo Saosasulo svim srcem za vas protiv vestacke tvorevine . Gazi projekat i pokazite im kako se igra i da u tom takmicenju ne sude Srpske sudije vec da stvarno igrom moraju ostvariti rezultat. Gazi breeeeee .. !!!!!!

  • djordje

    18. avgust 2016 | 22:26

    Je l ovo ona zvezda što je bila na +35 u odnosu na sve ostale timove u Srbiji??? Sve je jasno, sramota !!

  • .....kokeza liga

    18. avgust 2016 | 22:53

    Tako je to kad protivnicki igraci nece da se sklanjaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA