Voša se ubedljivim porazom verovatno oprostila od Evrope (VIDEO)

AZ Alkmar slavio u Novom Sadu rezultatom 3:0

  • 7

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od holandskog AZ Alkmara u Novom Sadu 3:0 (2:0), u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Dvostruki strelac za Holanđane na Karađorđu bio je Stajn Vujtens, u 32. i 80. minutu iz slobodnog udarca, a pogodio je i Fred Frajdej u 45. minutu.

Oko 10.000 navijača dočekalo je izlazak fudbalera na stadion, a meč je počeo minutom ćutanja u čast nedavno preminulog bivšeg fudbalera Vojvodine Vladimira Trifunovića.

Voša je bolje ušla u utakimicu i imali su preko Melega i Malbašića odlične prilike da povedu. Međutim, nesrećno su primili prvi gol. Posle centaršuta sa leve strane, Vujtens je dobro skočio u šesnaestercu Vojvodine i uputio udarac glavom, a Kordić, iako je zahvatio loptu, nije uspeo da je spreči da završi u mreži.

U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, kada se to najmanje očekivalo, crveno-beli su primili i drugi gol. Nakon kornera za Vojvodinu, Holanđani su odlično izveli kontru, opasni Frajdej je izašao sam ispred Kordića i rutinski povisio prednost svog tima na 0:2.

Posle toga, Vojvodina je postala bezopasna i kazna je stigla u finipu meča kada je Vujtens odlično realuiovao slobodnjak sa oko 24 metra od Kordićevog gola.

Revanš je na programu za sedam dana, ali teško Novosađani mogu do plej-ofa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pkk

    18. avgust 2016 | 22:51

    Oni izgubili 3:0 a mi ih dobili 2 puta. A ta ista Vojvodina nas dobila sad neki dan, gde je logika, sve je u Srbiji namešteno!

  • Vladimir Grobar

    18. avgust 2016 | 22:39

    Ma jok, izvućiće se oni kao i Zvezda kada zaigra svoj lepršavi fudbal:):):)

  • Realno

    19. avgust 2016 | 00:49

    I pazi i pazi alkmar gazi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA