≫ 

Poraz Partizana u Novom Sadu: Džabe Leonardov prvenac kad je Spartak iskoristio dve šanse (VIDEO)

Crno-beli izlaze sa "Karađorđa" pognute glave

  • 76

Partizan je poražen u Novom Sadu, gde je odigran meč šestog kola Superlige! Spartak je uspeo da savlada crno-bele, zaustavivši mini seriju dobrih rezultata beogradske ekipe.

Spartak Ždrepčeva Krv - Partizan 2:1

(Makarić 68, Milić 82 - Leonardo 79)

SPARTAK: Janošević, Zuk, Anđić, Pavićević, Farkaš, Torbica (od 52. Makarić), Ađuru, Ivanović (od 86. Radovanović), Bašanović, Ćalasan, Mudrinski (od 67. Mirić).

PARTIZAN: Šaranov, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Radović, Ilić (od 73. Leonardo), Mihajlović (od 68. Vlahović), Đurđić (od 54. Stevanović), Božinov.

Na "Karađorđu" nije viđena luda utakmica, naprotiv: domaći su dugo čuvali svoj bunker, dozvolili su posed lopte protivniku od čak 70 odsto već u prvih 20 minuta igre, i usredsredili se na po koju priliku iz kontre. Dve prave šanse su bile dovoljne za dva gola.

Partizan nije imao mnogo prostora, ali jeste držao inicijativu tokom celog meča. Izgledne prilike su promašivali Mihajlović, Đurđić, Radović.

Najbolju je propustio Mihajlović, nakon dobre lopte Đurđića doturene na oko pet metara od gola, ali je mladi fudbaler loptu poslao preko gola.

Čekao je Spartak svoju priliku i dočekao. Rezervista Makarić se domogao lopte posle Evertonove greške, i krenuo samouvereno ka golu Šaranova, kog je matirao prelepim pogotkom sa oko 20 metara.

Nije Partizan delovao previše šokirano, naprotiv, nastavio je da pritiska sve više, a ispostavilo se da su Nikolićeve izmene bile dobre.

Upravo je Leonardo nedugo po ulasku u igru uspeo da upiše svoj prvenac i izjednači, lepim šutem sa 16-ak metara u dalji gornji ugao.

Međutim, Milenković i Balažic nisu bili preterano težak zadatak za još jednog rezervistu Spartaka - Milić ih se lako oslobodio i ubacio loptu u prazan gol. Istog momenta se, sa dela tribine gde su bili Grobari, začulo: Uprava napolje!

SUPERLIGA, 6. kolo

Subota

Spartak - Partizan 2:1

Borac - Novi Pazar 2:1

Mladost - Voždovac 0:1

Napredak - Javor 3:1

Rad - Bačka 2:1

Nedelja

Metalac - Radnički Niš 17.00

Crvena zvezda - Radnik 18.00

Čukarički - Vojvodina 19.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    20. avgust 2016 | 20:45

    Хумска поново пред експлозијом беса. Сада голубови заковали партизан.

  • @Жика Живац@

    20. avgust 2016 | 20:37

    A i Spartak nasao zrtvu za vadjenje,posle poraza od Pazaraca!Aj krenite na jaceg!

  • Звезда

    20. avgust 2016 | 21:00

    Лепо је почело. Даме бронзане, гробље пукло, ајмо делфини и одбојкашице да се комплетира утисак.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA