Tužan prizor na Marakani posle debakla Zvezde od Sasuola (FOTO)

Nikad manje navijača na Marakani

  • 39

Crvena zvezda na utakmici protiv Radnika iz Surdulice ima mizeran broj navijača. Ne pamti se da je na Marakani bilo toliko malo publike, a na to je najverovatnije uticala i katastrofalna partija crveno-belih u Italiji.

Očigledno je da su navijači razočarani zbog najverovatnije novog ispadanja iz Evrope, jer je čudo potrebno izabranicima Miodraga Božovića u revanšu protiv Sasuola.

Fotografija neposredno pred početak meča rastužila je verovatno sve navijače koji su navikli da Marakana bude prilično popunjena, a naročito severna tribina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    21. avgust 2016 | 19:26

    Ma za koga vise oni treba da imitiraju da igraju neki fudbal, za crnogorsku mafiju koja se instalirala u srpskom fudbalu i pravi svoje prljave tezge. Fudbal ugasiti u odredjenom vremenskom periodu da ne bi vise bio sredstvo zar razno razni olos i regulisati u zakonski status, nema vise grebanja od sirotinje u Srbiji, pa nek se igra ko hoce da se igra !

  • vlada

    21. avgust 2016 | 19:17

    Pa ne beremo mi novac na drvetu kao plaćene vođe. Treba mi crvena za benzin, 200 za kartu (aj to je smešno), pa obavezno mora nešto da se popije. To je negde oko 2000 samo za jednu utakmicu. A u četvrtak bi trebalo da budemo svi na stadionu. Dakle previše izdataka za kratko vreme

  • Dodson pfc

    21. avgust 2016 | 19:19

    Aaaa pa ukenjali se odma na startu pa grof, folovi, liga prvaka, nova era ganci razocarali ste me... Nema vas ni 50...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA