Slaviša Jokanović zapretio da odlazi iz Fulama, jer mu sabotiraju dogovor s Murinjom

Srpski stručnjak ogorčen zbog trenutne situacije

  • 0

To što je odlično počeo sezonu sa Fulamom, ne mora da znači da će Slaviša Jokanović dočekati naredni mesec na klupi londonskog kluba.

Srpski stručnjak zapretio je vlasniku Šahidu Kanu, odnosno njegovom sinu Toniju, da će se napustiti Fulam zbog nemogućnosti da dovede pojačanja.

Razlog je to što je izvesni Krejg Klajn, inače Tonijev drug, udario veto na dovođenje pojačanja u momentu kada se Jokanović dogovorio sa Žozeom Murinjom oko prelaksa Andreasa Pereire sa Old Traforda na Krejven Kotidž.

- Dobio sam mišljenje jednog od najboljih trenera na svetu da je Andreas Pereira idealno rešenje za naš klub. I ja smatram da je tako, ali ne i Krejg koji misli drugačije. A taj čovek i nije s nama uopšte - rekao je Jokanović i dodao:

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

- Malo sam razočaran, jer niko ne zna ko je taj Krejg. Želim da imam odgovornost prema timu koji sam ja sastavio i koji ja vodim, ali ovo nije moj posao.

Fulam je trenutno osvojio osam bodova u prva četiri kola i nalazi se na 5. mestu Čempionšipa. Na premijeri su pobedili Njukasl (1:0).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA