≫ 

Lekari Njukasla strahovali zbog Mitrovića i nisu mu dali da igra , goleade Čelsija, Liverpula i Evertona (FOTO) (VIDEO)

Srbin dobio udarac u glavu u 38. minutu

  • 12

Jedva je čekao svoj prvi meč u sezoni za Njukasl, ali je Aleksandar Mitrović morao da napusti teren već u prvom poluvremenu.

Svrake su golovima Ajosa Pereza savladali Čeltehham sa 2:0 i plasirali se u narednu rundu Liga Kupa, dok je srpski napadač u 38. minutu morao napolje zbog povrede glave.

Lekari Njukasla su zahtevali od Rafe Beniteza da ga izmeni, što je ovaj i učinio. Ušao je Gejl, a Perez je do poluvremena pogodio za 1:0 (45 minut). Samo što je počeo drugi deo, Perez je u 47. postavio konačan rezultat.

Liverpul je bez Marka Grujića i Lazara Markovića u timu demolirao Barton u gostima rezultatom 5:0. Strelci su bili Origi, Firmino, Staridž (dva puta) i autogol Nejlora.

Bačuaj je sa dva gola odveo Čelsi u narednu rundu, pošto su Plavci bili bolji od Bristol Roversa rezultatom 3:2.

Ovosezonsko pojačanje pogađalo je u 29. i 41. minutu, dok je Mozes bio strelac u 31. minutu. Golove za goste postigli su Hartli u 35. i Harison u 48. minutu.

Everton je sa 4:0 savladao Jeovil, Hal je bio bolji od Iksitera (3:1), Stouk, Kristal Palas, Svonsi, Norič, Lids i Notingem su takođe prošli dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    23. avgust 2016 | 23:50

    А не да су ружни ови дресови Њукастла, скоро да ме подсећају на нечије.

  • DK

    24. avgust 2016 | 02:19

    Kakvi ste debili !! Umesto da vam je drago sto nasi igraci igraju po svetu, uvek imate neke glupe komentare za sve! Pa sta ako je u championship leauge umesto u premier, ,,pa sta ako je dress Newcastle crno beli!!! Zalosno kako vam je suzen mozak!!

  • Putin R.S

    24. avgust 2016 | 00:09

    Vidjen kao jedan od najvecih talenata u Srbiji, igra u drugu ligu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA