≫ 

IVANA ŠPANOVIĆ JE KRALJICA PARIZA! Srpkinja sjajnim skokom osvojila novu dijamantsku krunu!

Našoj atletičarki je za petu pobedu u Dijamantskoj ligi bio dovoljan skok od 6.90 metara iz druge serije, a posle toga nije ni bilo potrebe da se vraća na zaletište

  • 38

Ivana Španović je kraljica Pariza! Srpkinja je zabeležila novu pobedu u Dijamantskoj ligi, ovoga puta na mitingu u ''gradu svetlosti''. To joj je ukupno peta pobeda u Dijamantskoj ligi gde je osigurala pobedu u generalnom plasmanu već pobedom u Lozani pre tri dana.

Ivani je za trijumf bio dovoljan samo jedan skok, koji je iznosio 6.90 metara, a izvela ga je u drugoj seriji. Posle toga nije ni izlazila na zaletište i propustila je preostale skokove, a ostale rivalke nisu uspele da je dostignu.

Drugo mesto zauzela je Lorejn Judžn sa 6.80 metara i Ksenija Balta, koja je zabeležila 6.75 metara. Olimpijska šampionka Tiana Bartoleta zauzela je tek 7. mesto sa 6.28 metara.

Naša atletičarka ubedljivo vodi u generalnom plasmanu, a ona je najavila učešće i na mitingu u Cirihu. Španovićeva trenutno ima 56 bodova, na drugoj poziciji nalazi se Loren Južin sa 18 poena, dok je na trećem mestu olimpijska vicešampionka Britni Ris sa 16 poena.

Pogledajte i kako izgleda generalni poredak skoka udalj na mitingu u Cirihu:

Printskrin: Paris.diamondleague.com Printskrin: Paris.diamondleague.com

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    27. avgust 2016 | 21:44

    Bartoli 7 sa 6.25, a skocila je skoro metar vise na OI. Kako je to moguce? Gde su sada doping testovi sa OI?

  • Cetnik

    27. avgust 2016 | 21:52

    Ovo je sramota kako je Ivana pokradena na olimpijadi, amerikanka sto posto dopingovana, vidi se po rezultatima na mitinzima, normalno posle steroida ide pad forme. Ne moguce je da na OI skoci cak metar vise nego na mitingu. Americki olos, ali bice zlata na sl OI.

  • Jelena

    27. avgust 2016 | 21:46

    Amerikanka je bila dpingovana na olimpijadi.pa je osvojila zlato .......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA