≫ 

Hrvatski biser bojkotuje reprezentaciju jer nije išao na EURO!

- Nikad nisam razgovarao s nekim igračem koji je bio toliko jadan, žalostan pa i ljutit - poručio je funkcioner hrvatskog fudbalskog saveza

  • 2

Alen Halilović je viđen kao jedna od najvećih perspektivnih zvezda hrvatskog fudbala, ali kada je u pitanju reprezentacija, deluje da bi tu vrlo brzo mogao da zatvori vrata.

Vezista je nedavno iz Barselone prešao u Hamburger, a mediji iz komšiluka navode da bi mogao i da se ne pojavi na okupljanju reprezentacije ispod 21 godine.

- Ja se nadam da će se pojaviti jer će u suprotnom sebi napraviti najveću štetu. Ako se ne pojavi, onda ćemo to komentirisati - rekao je direktor svih hrvatskih reprezentacija Romeo Jozak.

Halilović je uvređen što nije bio deo ekipe na Evropskom prvenstvu.

- Nikad nisam razgovarao s nekim igračem koji je bio toliko jadan, žalostan pa i ljutit. Bio sam među prvima koje je tada nazvao, naravno, uz oca, međutim, teško mi je komentisati zašto nije bio pozvan jer u to vreme nisam bio ni blizu priprema reprezentacije – zaključio je Jozak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA