Saša Marjanović: Obaveze sa terena se prenose na kuću

Fudbaler Partizana uživa u ulozi oca

  • 4
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Vezni igrač Partizana Saša Marjanović, kao i mnogi drugi "zauzeti" fudbaleri Partizana, dane odmora zbog reprezentativne pauze koristi provodeći vreme sa svojom porodicom.

On je tokom priprema u Poljskoj dobio drugo dete sina Lazara.

- Bili smo zaista dugo razdvojeni i to je neka žrtva koju imaju sve supruge fudbalera ili devojke. Rođenje sina sam dočekao u Poljskoj, ali su ti dani upravo za mene bili nešto najlepše, potpisao sam za Partizan i dobio sina. Upravo ova dva slobodna dana koristim kako bih što više vremena proveo sa decom i suprugom. Ćerkica Nikolija ima dve godine i ona traži pažnju što je normalno. Obaveze sa terena se prenose i na kuću - kaže Saša Marjanović.

- Trudim se da ovih dana olakšam supruzi oko dece, igram se sa njima i preuzimam sve druge obaveze, kako bi joj malo olakšao.

On je u Partizan stigao iz Radničkog.

- Partizan i rad u njemu se ne mogu porediti, zato i jeste šampionski klub. Istina je da je pritisak konstantan, ali zato su pobede slađe. Sa druge strane dobri igrači i konkurencija vas stalno teraju napred. Krenuli smo sa lošijim rezultatima, pa je možda pritisak bio veći sada, ali se trudimo da se na pravi način nosimo sa tim i olakšamo sebi - poručio je Saša Marjanović i intervjuu na Partizanovom zvaničnom sajtu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profa!

    29. avgust 2016 | 14:42

    Ovaj dečko razornog šuta i perfektnog cenraršuta uopšte ne greši u pas-igri.Dobili smo ekstra igrača za prvih 11

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA