≫ 

Vučić o incidentima u Novom Pazaru: To mora da se zaustavi!

Premijer Srbije na konferenciji u Vladi kratko se osvrnuo i na nemila dešavanja na utakmici Novi Pazar - Crvena zvezda

  • 45

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kratko se na konferenciji u Vladi osvrnuo i na nemila dešavanja u Novom Pazaru na utakmici domaće ekipe i Crvene zvezde.

>>> KAO DA JE BIO RAT, A NE FUDBAL: Zvezda preživela Pazar u meču punom incidenata! (VIDEO)

Ceo meč obilovao je incidentima, prekidima zbog nereda navijača, kao i sramotnim skandiranjima na obe strane, a Vučić je istakao da je dobio kompletan izveštaj i da ubuduće tako nešto neće biti dozvoljavano.

>>> Kako su se Delije pojavile, Pazarci počeli sa provokacijama: Kosovo je pored Srbije...

- Dobio sam izveštaj iz Novog Pazara. Najviše me je zaolelo što su najtiše vikali ''Vučiću pe**ru, a glasnije ''Ubij zakolji da Srbin ne postoji i skandiranje Naseru Oriću, to mora da se zaustavi, kao i što mora da se zaustavi to što su neki drugi vikali ''Ubij zakolji da Srbin ne postoji''. Dok sam premijer Srbije, neću dozvoliti da neko napada Bošnjake, kao što neću dozvoliti da Srbi budu napadani u ovoj državi - zaključio je Vučić priču o incidentima na utakmici Novi Pazar - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Omon

    29. avgust 2016 | 15:18

    Ma smirio bi ja tu situaciju za 2 sata! U Srbiji to skandirati Srbima pa to je van svake pameti. Ako im nije ovde dobro magla u bosnu ili u tursku...

  • batica

    29. avgust 2016 | 13:43

    Samo mir u regionu i da svi radimo. Ako mozemo sa turcima i pakistancima da zivimo u nemackoj itd. Samo da radimo i da uzivamo i da budemo ponosni na svoju zemlju.

  • Meduza

    29. avgust 2016 | 13:55

    Pa to si ti stvorio ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA