≫ 

Dirljiva scena u bolnici: Sikimić posetio Živkovića i rekao mu nešto što će vas naježiti (FOTO)

- Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju, da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao, veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti, ovo mi se prvi put desilo u karijeri - rekao je Sikimić Živkoviću i uručio mu dres i ikonu.

  • 68

Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je danas u Kliničkom centru Srbije golmana Novog Pazara Mladena Živkovića posle povrede na jučerašnjoj utakmici.

Živkovića su posetili predsednik Zvezde Svetozar Mijailović i fudbaler Predrag Sikimić, posle čijeg starta se povredio, i uz poklone mu poželeli brz oporavak.

Podsetimo, Sikimić je i posle meča u Novom Pazaru ostao u tom gradu i odbio da se odmah vrati sa ekipom, kako bi otišao do bolnice, gde je Živković prvobitno hospitalizovan.

- Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju, da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao, veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti, ovo mi se prvi put desilo u karijeri - rekao je Sikimić Živkoviću i uručio mu dres i ikonu.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Sikimić je obećao da će redovno obilaziti nekadašnjeg saigrača iz Smedereva.

- Znamo se još iz vremena dok smo zajedno "gurali" u Smederevu kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije.

Živković i pored ozbiljne povrede nije gubio optimizam, istakavši da se nada da će se brzo vratiti na teren.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

- Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol - poručio je Živković i izrazio nadu da Sikimić neće dobiti visoku suspenziju.

- Nadam se da te neće mnogo kazniti - rekao mu je Živković, nakon čega je Sikimić dao iskren odgovor.

- Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš - rekao je Sikimić.

Živković je posle duela sa Sikimićem, za šta je napadač crveno-belih dobio isključenje, zadobio višestruki prelom jagodične kosti i polomljen mu je nos.

Pogledajte i stravičnu povredu Živkovića na utakmici posle duela sa Sikimićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. avgust 2016 | 15:56

    Bolje dajte coveku ugovor, sigurno je bolji od Kahrimana!

  • Argos

    29. avgust 2016 | 16:03

    Bravo Sikimicu,pa svako je video da nisi namerno a Zivkovicu zelim brz oporavak tako nesto ne zasluzuje niko ali to je sport to je trnutak,ali po ovome se vidi da je Zvezda najveci klub svaka cast kad ste posetili ovog coveka sport je sport ali ljudskost je na prvom mestu,ponosan sam sto sam ZVEZDAS svaka cast za upravu !!!!

  • Iju

    29. avgust 2016 | 16:04

    Svaka cast za gest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA