Zvezda samo iz jednog razloga nije prodala Vieiru, uprkos dobroj ponudi koju su imali!

Crveno-beli imali ponudu od 1.5 miliona evra

  • 3

Prelazni rok je prošao, Ugo Vieira je i dalje član Crvene zvezde. Uprkos tome što je Portugalac viđen kako odlazi sa Marakane po završetku kvalifikacija.

Čak ni ponudu od 1.5 miliona za napadača koji je nekoliko puta izrazio želju da ode, ali i napadača koji nije onaj stari, Zvezda je odlučila da ne prihvati.

>>> Katai mogao da donese veći novac Zvezdi, ali fudbaler nije želeo u Rusiji u Tursku!

>>> Zvezda odbila ozbiljnu ponudu za Ristića! Terzić poručuje: Biće kapiten!

To znači samo jedno:

- Ugo ostaje. S njim smo u pregovorima da obnovi ugovor. Bez obzira što je Katai vanserijska klasa i što će napraviti sjajnu karijeru ako mu karakter i mentalitet to dozvole. Ali za njegovu poziciju smo imali rešenje, dok za Ugovu nemamo. Špica je teško naći. Imali smo ponudu od 1.5 miliona, ali smo odbili. A i Ugo je aterirao u odnosu na tvrdu glavu u junu mesecu. Rekao je da je spreman da ostane, potpiše novi ugovor - priznao je Zvezdan Terzić tokom razgovora s novinarima na Marakani.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    2. septembar 2016 | 08:25

    Iz razloga sto ga niko nije hteo nije ni otisao. Kome treba kralj namestenih utakmica? Bravo Terzo, spinujes li spinujes. Zamlacuj narod ovakvim izjavama da ne pitaju koliki je dug i kakva su pojacanja dovedena. A u ligi namesti par utakmica i gde ces vecu srecu za narod Krcunije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA