Monfis ljut na Mekinroa zbog komentara, a zatim se javio i Đoković!

Srbin donekle pokušao da odbranio ponašanje Francuza

  • 4

Gael Monfis je, tokom meča sa Novakom Đokovićem, nervirao mnoge teniske stručnkjake, a među njima je bio i Džon Mekinro.

Legendarni teniser je Monfisovo ponašanje posle prva dva seta nazvao ''bizarno i neprofesionalno'', a Francuz je posle meča pomalo bio i ljut.

>>> Đoković: Dozvolio sam da me poremeti Monfisova nepredvidivost

- Volim Džona i mislim da je sjajna osoba, ali sam veoma tužan što je to rekao. Žao mi je što neko tako misli, ali želim da radim i da učim. Padam ali i pokušavam da ustanem. Kada je rekao da nisam profesionalac uvredio je i moj tim, mog trenera, fizioterapeuta - rekao je Monfis.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ova Mekinroova izjava nije mogla da zaobiđe ni Novaka Đokovića koji je upitan posle meča da prokomentariše. Srbin se nije u potpunosti složio sa Mekinroom, ali...

>>> Zašto Monfis ne zaslužuje ni gram poštovanja posle meča sa Đokovićem?

- Možda je ponašanje malo bilo neprihvatljivo, ali verujem da je sve to bio deo njegove taktike - rekao je Novak i tako donekle odbranio kolegu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.B.

    10. septembar 2016 | 10:13

    Djoković je potpuno i pravo. To je bio deo taktike da ponižava Djokovića da bi ga iznervirao. Na žalost je delimično i uspeo u tome!

  • Iju

    10. septembar 2016 | 10:41

    A sta bi novak trebao da kaze za vilandera,sve smekerski podnosi,a za ovog je sve istina jer je to komentar posle meca i sve je tacno!!!

  • Љиљана

    10. septembar 2016 | 11:22

    Овим се сам понизио, Монфис.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA