≫ 

Vuletić naglasio do kog datuma MORA da bude održana nova Skupština Partizana!

Vladimir Vuletić navodi da po zakonskom roku skupština crno-belih mora biti sazvana do 26. novembra

  • 3
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Skupština FK Partizan na kojoj je trebalo da bude izabran predsednik nije održana jer nije bilo kvoruma. Falio je jedan kandidat, a profesor Vladimir Vuletić je sa pravne strane saopštio kakve mogu biti posledice toga što je Skupština odložena, i kada bi mogla da bude održana, a da po zakonskom roku to moralo biti do 26. novembra.

>>> ODLOŽENA SKUPŠTINA PARTIZANA! Vučelić poručio: ''Ne znam kojim interesima se neki vode'' (VIDEO)

- Vrlo je eksplicitan statut FK Partizan. Partizan je već pod privremenim merama, one su uvedene još u maju. Ako do 26. novembra ne izaberemo novo rukovodstvo, ne znam kakve bi posledice bile. Da li bi možda i ova Skupština morala da bude raspuštena - rekao je Vuletić i najavio da Partizan mora da dođe do rešenja razgovorom suprotstavljenih strana.

- Ja sam apsolutno veoma predan i lojalan razgovoru. Jedan sat razgovora je bolji od dva dana neprijateljstva. Želim da se pristupi odgovornoim razgovorima, koji pokazuju spremnost da se dođe do rezultata.

Kada najranije i najkasnije možemo očekivati novu Skuštinu?

- Najkasnije 26. novembra, najkasnije sutra, ali da li postoje uslovi... Mi smo je sazvali jer smo imali takva uverenja. Čuli smo se telefonom sa bolesnim delegatima, oni su hteli audio porukama da se uključe, ali nemamo ovlašćenja za to - zaključio je Vladimir Vuletić.

Pogledajte i video sa neodržane Skupštine crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    14. septembar 2016 | 19:43

    Ne mora nista do tog datuma, idite iz kluba ali odmah.

  • Nikolaks

    14. septembar 2016 | 20:42

    Pa ovo jos bolje nego da ima kvorum. Na svaka tri meseca skupstina pa opet na tri meseca ostaju omiljeni klovnovi. Bravo za Pozoriste u kuci

  • GR-ĆU

    14. septembar 2016 | 20:32

    Cela skupština da da ostavke zato što je nesposobna.Novi ljudi sastavljeni od uspešnih privrednika i bivših sportista da formiraju novu skupštinu ali svaki član da da po 100000e.Ko hoće da bude podpredsednik 500000e.Svaki kandidat za predsednika po milion.Pa ko pobedi nek vodi klub.Imam još puno ideja a nemoj neko da kaže da nema 55 Grobara da daju po 100000e.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA