≫ 

KUP SRBIJE: Čuka i Voša ''izrešetali'' protivnike, Žarkovo prošlo dalje, ispao Radnički iz Niša!

Nekoliko zanimljivih rezultata u prvom kolu Kupa Srbije

  • 5

Imamo i prva iznenađenja u Kupu Srbije - Radnički iz Niša igubio je od BSK-a iz Borče rezultatom 1:0 i tako završio učešće već na početku, dok je Žarkovo izbacilo Metalac nakon penala.

Gol odluke u Borči postigao je Cvetković u 80. minutu, dok se beogradski srpskoligaš vratio od 0:2 do 2:2 i zatim slavio sa bele tačke.

- Zasluženo smo dobili veliku ekipu koja je bolja od nas, ali pokazalo se po ko zna koji put da fudbal ne igraju imena već utakmice dobija onaj ko pokaže veću želju. Pokazali smo zavednu borbenost i disciplinu, pobedili smo ekipu koja je u samom vrhu srpskog fudbala - rekao je trener Borčana Dragan Aničić.

>>> Zvezda raspucana u Čelarevu, uprkos promašenom penalu: Poletanovićev projektil načeo ČSK, ''matorci'' mu presudili (VIDEO)

Čukarički je rezultatom 5:0 savladao Radan u Lebanu, a ubedljivi su bili Jagodina i Novi Pazar.

Golove za Brđane postigli su Staniša Mandić i Ismael Fofana u prvom poluvremenu i Dragoljub Srnic, Saša Jovanović i Ognjen Ožegović u drugom delu meča.

FK  Čukarički - FK Videotona, Regan Obeng

Trener ekipe sa Banovog brda Nenad Mirosavljević zadovoljan je pokazanom igrom svog tima i ocenjuje da su imali inicijativu tokom cele utakmice.

- Dobro smo otvorili meč, počeli ranim golom i bila je velika razlika u kvalitetu. Igrači su ispoštovali ono što smo dogovorili i sigurno će im značiti ova pobeda za podizanje samopouzdanja. Bez obzira na protivnika, što je u pitanju srpskoligaš, nije nikome lako dati pet golova. Zadovoljan sam utakmicom, imali smo još nekoliko šansi, ali i ovako je naravno dobro. Imali smo inicijativu, oni su se branili - objasnio je Mirosavljević.

Mihajlo Jurasović, koji je takodje deo stručnog štaba Čukaričkog, dodao je da pored ubedljive pobede beogradska ekipa nosi pozitivne utiske iz Lebana jer je atmosfera na utakmici bila lepa i popunjene tribine.

Poslednji meč dana odigrali su Vojvodina i Bežanija, a slavio je lider SL rezultatom 4:0.

Sterlci su bili Dušan Jovančić u 6, zatim i Nikola Trujić u 8. minutu, a pogađali su i Bogdan Planić (62) i Lazar Zličić (73).

Rezultati:

Utorak:

OFK Bačka – Spartak ŽK 0:3

Rad – Dinamo (Vranje) 1:0

Sreda:

Zemun – Borac 0:0, Borac prošao na penale

BSK – Radnički (Niš) 1:0

Sinđelić – Jagodina 1:5

Kolubara – Mladost (Lučani) 0:4

Polet (Ljubić) – Radnik (Surdulica) 0:1

Mladost (Bački Jarak) – Novi Pazar 1:4

Proleter (NS) – Javor Matis 0:1

Žarkovo – Metalac 2:2, Žarkovo prošlo na penale

ČSK Pivara – Crvena zvezda 0:3

Radan (Lebane) – Čukarički 0:5

Inđija – Voždovac 0:1

Partizan – Napredak 3:1

Sloboda – OFK Beograd 6:1

Vojvodina – Bežanija 4:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA