Murinjo odbrusio Runiju: Ćuti i gledaj svoja posla!

Menadžer Mančester junajteda se sukobio sa kapitenom

  • 1

Žozeu Murinju nije trebalo previše vremena da jasno stavi do znanja ko će biti neprikosnoveni gazda u Mančester junajtedu, a prva "žrtva" autoritativnog menadžera je niko drugi nego kapiten Vejn Runi!

>>> Poznata porno glumica želi da snimi pornić sa fudbalerom Junajteda (FOTO) (VIDEO)

Portugalski stručnjak je, prema pisanju britanskog "Sana", posle poraza u derbiju sa gradskim rivalom Sitijem imao ne baš prijatan razgovor sa Runijem , kada je lideru "crvenih đavola" jasno stavio do znanja da postoji samo jedan gazda u ekipi.

Runi je oštro kritikovao saigrače posle poraza od Sitija, ali Murinjo je kapitenu "u četiri oka" poručio da nema prava da drži pridike drugima sve dok ne popravi sopstvenu formu!

Kakve će posledice ovaj sukob dugoročno imati ostaje da se vidi, ali već sada je očigledno da je Runi izgubio status neprikosnovenog prvotimca. Kapiten Junajteda je u subotu sa klupe počeo duel sa Lesterom, u kojem su "đavoli" ubedljivo porazili aktuelnog šampiona (4:1).

Runi je u igru ušao tek u 83. minutu, a vreme će pokazati da li je njegov status rezerve samo privremen, ili je trenutak kada je zamenio nadolazeću mladu zvezdu Junajteda Markusa Rašforda simbolično nagovestio smenu generacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. septembar 2016 | 14:12

    Runi se ne uklapa u ovaj junajted i to se videlo kada ga nije bilo protiv lestera razbili su ih. Na zimu je poslednja prilika da se uzmu kakve-takve pare za runija s' obzirom da je u velikom padu forme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA