Veliko priznanje za čirlidersice Zvezde (FOTO)

- Ovo je velika čast za sve nas, ali i motiv da budemo sve boljei bolje u godinama koje dolaze - izjava je kapitena čirlidersica Zvezde

  • 6

Zvanična plesna grupa KK Crvena zvezda "Red passion" otputovala je u Kinu na specijalni poziv Evrolige, gde će u narednih sedam dana zajedno sa aktuelnim šampionom najjačeg evropskog takmičenja, ekipom CSKA, promovisati i predstavljati Evroligu u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Klub je zvaničan poziv za ovu turneju, dobio početkom septembra, a desetočlana plesna grupa predvođenja Marijom Ranisavljević kapitenom, otputovala je u Kinu preko Dohe u subotu.

- Drago nam je što na ovaj način predstavljamo naš klub Crvenu zvezdu, našu zemlju Srbiju, i Evroligu u tako velikoj zemlji. Ovo je velika čast za sve nas, ali i motiv da budemo sve boljei bolje u godinama koje dolaze - rekla je pre polaska na daleki put kapiten Marija Ranisavljević.

Foto: kk crvenazvezda Foto: kk crvenazvezda

Koliko je celokupna turneja u Kini važna za čelnike Evrolige, govori i podatak da će na parketu to takmičenje predstavljati šampion CSKA, koji će odigrati dve utakmice 26. i 28. septembra protiv najboljih ekipa kineske lige. U sredu, Armejci će igrati protiv aktuelnog šampiona Sičuana u Šandguu, a dva dana kasnije protivnik „plavo-crvenima" iz Moskve u Šenženu biće ekipa Guandong Tajgersa.

Pre i tokom utakmica svoje nastupe imaće i plesna grupa „Red passion", a tokom boravka u Kini će takođe imati svoje promotivne aktivnosti vezane za Evroligu i klub koji predstavljaju – KK Crvena zvezda.

Ovo je nakon gostovanja Reala, Panatinaikosa, Barselone i ALBE, drugi dolazak CSKA u Kinu, u kojoj su utakmice igrali 2007.godine na turniru protiv ekipe Jao Minga i najboljeg australijskog tima Sidnej Kingsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xman

    26. septembar 2016 | 13:11

    Veliki uspeh nema sta, ziveo Zeleznik i pare sa Kosova, ziveo Coki i izvoz zvezdinih starleta u Kinu.

  • bruka za Srbiju

    27. septembar 2016 | 13:04

    Sto ne kazete koliko ce da kosta nas poreznike to veliko "priznanje" iz Zeleznika ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA