≫ 

Rade je najmlađi K1 borac, a već izbija zube protivnicima (VIDEO)

Turnir će biti direktno prenošen, a svi koji bi uživo da dožive spektakl i uzbuđenje koje K-1 nosi sa sobom, bolje da požure po ulaznice, jer je njihov broj ograničen na 1.500.

  • 2

Odbrojavate li vreme do 27. oktobra i prvog K-1 turnira ikada u Srbiji? Rade Opačić da!

>>> Kik bokseri Sinđelića dominiraju u K1 disciplini

Član KBK Sinđelić će kao 19-godišnjak biti najmlađi učesnik prestižnog turnira, koji će se održati u Crown Plaza Impuls Hall.

Bez obzira na godine i to što ne spada u grupu favorita, mladi kik-bokser je ozbiljno "naoštren".

- Nema veze što sam najmlađi i što me mnogi smatraju za autsajdera, jedva čekam da počnu borbe. Nemam šta da izgubim, tako da ću dati sve od sebe da ostavim što bolji utisak i pridobijem simpatije publike. Koga god dobijem za protivnika, tući ću se. Neću sigurno kalkulisati - pun je samopouzdanja Opačić, amaterski prvak sveta u K-1 i juniorski prvak Evrope u WAKO federaciji.

Da ima razlog za optimizam, pokazao je nedavno na Balkanskom kupu, gde je trijumfovao nokautima protiv dvojice takmičara iz Hrvatske. Jedan udarac nogom bio je toliko snažan da je protivniku izbio zaštitnu gumu za zube iz usta! Pogledajte:

- Spreman sam da postanem novi Badr Hari. To ću i pokazati publici 27. oktobra - poručio je mladi kik-bokser.

Podsetimo, na "K-1 new blood" turniru u Beogradu učestvovaće osam boraca u kategoriji do 95 kilograma, a nagradni fond je 60.000 dolara. Budući šampion će u razmaku od tri sata morati tri puta u ring po isto toliko pobeda. Jedan meč trajaće tri runde od po tri minuta.

Pošto je praksa K-1 organizacije da postepeno objavljuje imena takmičara, za sada je poznato da će se pored Radeta za titulu boriti Englez Andre Groš, Francuz Emanuel Paje, Hrvat Mladen Kujundžić, Poljak Tomaš Sarara i Holanđanin Fabio Kvasi. Zakazana je i borba devojaka, između naše Marine Spasić i Merime Bašić iz BiH. Pobednica će ostvariti plasman na prvi K-1 turnir za dame, narednog februara u Azerbejdžanu.

Turnir će biti prenošen na TV Pink, a svi koji bi uživo da dožive spektakl i uzbuđenje koje K-1 nosi sa sobom, bolje da požure po ulaznice, jer je njihov broj ograničen na 1.500. One će moći da se kupe od oktobra na prodajnim mestima Eventima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekson

    26. septembar 2016 | 22:35

    K-1 je prevazidjen, UFC je spektakl koji treba dovesti u Srbiju i napunila bi se Arena bez ikakvih problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA