Partizan nije izgubio od kako se on vratio u igru!

- Najvažnije je da u maju budemo na čelu tabele - rekao je mladi fudbaler

  • 4

Marko Jevtović je bio viđen na izlaznim vratima Partizana, potom mu je promenjena pozicija, a onda nije ni igrao. Međutim, pod trenerom Markom Nikolićem, mladi fudbaler je postao važan šraf u igri crno-belih.

Partizan je upisao pet pobeda u nnizu, a ukupno sedam.

- Od kada sam se vratio, nismo izgubili utakmicu, ali i dalje smo daleko od onoga gde moramo da budemo. Najvažnije je da u maju budemo na čelu tabele, a to možemo samo ako idemo iz utakmice u utakmicu, od pobede ka pobedi, ne razmišljajući o onome šta je iza nas - rekao je Jevtović za klupski sajt.

- Od kada je šef Nikolić došao igramo u drugačijoj formaciji, sa dva zadnja vezna, ali i dva špica. Upravo ta formacija mi dozvoljava da kada igram sa Evertonom mogu da budem blizu golu i da pokažem da mogu da budem opasan po protivnički gol - rekao je on.

Jedan je od retkih od poslednje utakmice sa Augzburgom koji je ostao u Humskoj.

- Mislim da možda samo tri, četiri igrača imaju duži staž od mene. Dosta toga sam prošao od prošlog leta kada sam došao do danas, rekao bih od sjaja na nekim utakmicama u Evropi do jako loših partija u prvenstvu. Odigrali smo veliki broj utakmica za kratak period, tako da znam kako je biti u Partizanu. To je veliko iskustvo iz koga sam mnogo naučio, napredovao i koje delim sa saigračima. Ostaje žal za Evropom, jer su evropske utakmice, uz derbi, za naše navijače veoma važne. Idemo dalje, baš kao što sam rekao, utakmicu po utakmicu, pobedu za pobedom - zaključio je Marko Jevtović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA