Orlove u Dohi dočekali rashladni uređaji na stadionu: Izvan njega 40 stepeni, unutra prijatnih 19 (FOTO)

Meč protiv Katara igra se u četvrtak od 18.00 časova po srednjeevropskom vremenu

  • 1

Oko pet sati trebalo je fudbalskoj reprezentaciji Srbije, koju čine igrači iz Superlige, da stignu u Dohu  gde će u četvrtak od 18.00 časova igrtai prijateljski meč sa Katarom.

Na aerodromu Hamad sačekala je temperatura od 36 stepeni Celzijusovih a zatim u hotelu Radison Blu veoma srdačan doček domaćina, piće dobrodošlice i po komandi selektora Slavoljuba Muslina, trening.

Trening koji je odrađen u gotovo idealnim uslovima, jer teren u Kataru ima rashladne uređaje. Dok je napolju bilo 40 stepeni, unutra je stajalo prijatnih 19.

- Zaista fenomenalni uslovi, travnata podloga je izvenredna, a klima uređaji su učinili da se igrači osećaju sjajno. Nama je veoma važno da ne bude nekih povreda, a onda i da steknemo utisak o svakom igraču. Uglavnom, već sada možemo da kažemo da nismo pogrešili što smo došli ovde, zbog prijema, odličnog stadiona i naravno provere od koje očekujemo da nam da sliku o igračima iz domaće lige – rekao je Goran Bunjevčević, sportski direktor FSS.

Foto: FSS Foto: FSS
Foto: FSS Foto: FSS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA