≫ 

DOSIJE GOGUA: Danima dolazio pijan na treninge Partizana, zašto ga je Zvezda odbila pre crno-belih

Došao je kao ''Dominator'', ali su njegovu dominaciju videle samo beogradske kafane

  • 25

''Beograd je opasan grad za strance'', rekao je iskusni trener Milan Živadinović nedavno, na pitanje o slabom učinku pojedinih stranih fudbalera u Večitom derbiju. Kada je u pitanju Sedrik Gogua, potpuno je pogodio, iako on nije ni igrao na derbiju, kao i na mnogim utakmicama u poslednje vreme.

Sada se iznenada ponovo našao u fokusu, ne zbog igre ili nekog poteza, već zbog informacije da je zbog vožnje u alkoholisanom stanju (1,2 promila) priveden u policijsku stanicu, gde je i proveo noć.

On je već nekoliko nedelja van prvog tima, a na poslednjoj utakmici protiv Metalca u nedelju nije ni bio u konkurenciji za sastav.

S pravom je sklonjen iz tima, jer ga je Marko Nikolić precrtao zbog kršenja discipline, nedavno je otkrio sportski direktor crno-belih Ivica Iliev. On nije naveo šta je u pitanju, ali prema nezvaničnim informacijama Telegrafa, Gogua je u nekoliko navrata dolazio pijan na treninge i trener crno-belih to nije želeo da toleriše.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Defanzivac iz Obale Slonovače je u redove crno-belih stigao kao ''Dominator'', ali tu dominaciju nismo videli na terenima, ali verovatno jesu posetioci beogradskih splavova, klubova i kafana.

>>> I Zvezda gledala Partizanovo pojačanje, odustala kad je dobila informacije o njemu

Gogua je došao u Partizan iz Finske, sa epitetom problematičnog momka, a upravo zbog toga je Crvena zvezda odustala od njegovog dovođenja, iako je pre crno-belih bio ponuđen i njihovom večitom rivalu. Ipak, posle skautiranja brzo je precrtan kao opcija za mesto štopera Zvezde (doduše, nisu se proslavili ni drugim izborom, pošto je umesto Gogue došao Edson).

Gogua prema nekim informacijama još uvek nije pušten iz stanice posle trežnjenja, a iz kluba demantuju da je uopšte uhapšen i navode da su u pitanju nagađanja medija.

Ipak, imajući u vidu njegove prethodne ekscese, problematično ponašanje, loše partije i kada je igrao, ali i činjenicu da je na prethodnih nekoliko utakmica van protokola, ovaj poslednji skandal, verovatno može da znači i Goguin kraj u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA