≫ 

Klop priznao srpskom fudbaleru: Ogrešio sam se o tebe!

Možda da je Nemac imao više poverenja...

  • 3

Kada je na zimu 2014. godine otišao iz Partizana u veliku Borusiju Dortmund, Miloš Jojić je bio savršeno svestan šta ga čeka. Međutim, pravu priliku nije dobio od Jirgena Klopa, koji je u međuvremenu otišao u Liverpul.

Jojić otkriva da je imao dilemu da li je prerano otišao iz Dortmunda, ni ne dočekavši novog trenera, ali je vrlo brzo ustanovio da je odluka da ode u Keln bila odlična.

Možda da je Klop imao više poverenja, dobio bi igrača fudbalera koji je itekako bio željan da se dokaže. Kada je Nemac odlazio iz kluba, priznao je samom Jojiću da je pogrešio.

- Klopa veoma poštujem kao čoveka i trenera, iako nisam uvek imao njegovu podršku. Kada je odlazio iz Dortmunda doživeo sam vid satisfakcije: priznao mi je da se ogrešio o mene, jer sam zaslužio mnogo veću minutažu - rekao je Jojić "Žurnalu".

- Život je nepredvidiv, možda će mu se pružiti prilika da ispravi tu malu nepravdu. Mnogo sam naučio do njega i želim mu sve najbolje - bez ikakve ogorčenosti poručuje fudbaler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA