≫ 

GLASOVI RAZUMA IZ HRVATSKE: Hrpa iskompleksiranih idiota peva "Ubij Srbina"!

Mnogi Hrvati zgroženi skandiranjem u Skadru

  • 69

Mnogi Hrvati zgroženi su skandiranjem "Ubij Srbina" u Skadru, na fudbalskoj utakmici "vatrenih" protiv selekcije tzv. Republike Kosovo.

To nezadovoljstvo iskazali su na društvenim mrežama, postiđeni time što su se navijači podelili, hrvatski su pevali "Ubij", a kosovski "Srbina".

>>Zastave Kosova i Albanije vijore se ulicama starog srpskog grada! (FOTO)

>>HOĆE LI SADA REAGOVATI UEFA? U Skadru ceo stadion pevao "Ubij Srbina"!

>>TO SE ČEKALO: Lepota je u jednostavnosti, ovo je akcija "orlova" za 3:0! (VIDEO)

Dobar deo hrvatskih medija je osudio ovaj čin huligana, poput brojnih "tviteraša", koji smatraju da je ovako nešto nedopustivo u 21. veku. Čeka se samo još reakcija nadležnih disciplinskih službi UEFA i FIFA.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki 2

    7. oktobar 2016 | 00:04

    Ja sam hrvat.. ljudi.nikada nisam mrzeo srbe.politika je cudo.manite se politike u bozju mater .volimo se .cerka mi se udaje u kragujevac .mi smo iz zadra

  • NIGHTRAIN

    6. oktobar 2016 | 23:10

    Hrvati mrze srbe.to su dokazali milion puta samo srbi veruju u bratstvo I jedinstvo.i obija nam se o glavu

  • Zeljko

    6. oktobar 2016 | 23:40

    Daj ljudi šta vam je. Šta mi hrvati imamo sa tim idiotima od siptara. Tamo uopće nije bilo hrvatskih navijača. To su sve bili šiptari iz hrvatske. Pa oni se ni ne vesele kad Hrvatska zabije gol. Velika većina Hrvata ne mrzi srbe i nebi nikada se ovako izražavala. Normalnim ljudima se to gadi, pa mi gledamo vaše filmove, slušamo vašu muziku, rat je davno prošao i zaboravimo to sve jer nas to ne vodi nikuda. To malo idiota što se pojavljuje na internetu koji mrze i provociraju srbe su bolesni frustrirani likovi. Pa vidite da je Milanovic izgubio dobivene izbore zbog vređanja Srbije i njenih građana. Nismo mi baš takvi idioti kakve nas neki žele predstaviti. Pa mi navijamo za vas protiv trećih zemalja..... SVE ČESTITKE VAM ŠALJEM ZA POBJEDU NAD MOLDAVIJOM. IMATE DOBRU REPREZENTACIJU ALI NIKAKO DA PROIGRA KAKO TREBA. Naprave šanse i ne postignu golove a prime golove bez veze. Uvijek vas neki peh prati u nogometu, valjda će se sad konačno promijeniti stvari na bolje. SRETNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA