Italijani uhvatili Matića kako pustoši milanske butike: Da li je samo zbog garderobe "skoknuo" do Apenina? (FOTO)

Poseta srpskog reprezentativca na "čizmi" znači samo jedno: jaku priču za tamošnje medije

  • 0

Srpski reprezentativac Nemanja Matić zbog suspenzije koju je zaradio zbog crvenog kartona u prethodnom ciklusu, ne može da pomogne nacionalnom timu na početku novih kvalifikacija, ali je uvek uz "orlove".

Matić je iskoristio pauzu da obiđe Srbiju, ali i da "skokne" do Italije, tačnije do Milana, a u "prestonici mode" zna se šta je red i običaj: obići lokalne butike.

Srbin je rešio da se ponovi u jednom od prodajnih objekata, neko ga je tamo prepoznao i uslikao, a "fotka" Nemanje Matića u Italiji, za tamošnje novinare može da znači samo jedno - jaku priču!

Nije tajna da je vezni igrač Čelsija letos flertovao sa Juventusom, ali je ipak ostao veran "plavcima", pa je njegova poseta severu Italije povod da se te priče ponovo aktuelizuju. U vreme dok su trajale spekulacije o njegovom prelasku u Juventus, Milan i Inter su se navodno pojavili kao potencijalni novi poslodavci, no to se na kraju sve završilo samo na spekulacijama.

Priču dodatno podgreva podatak da je Nemanja bio u društvu svog menadžera.

Da li je ovo bila samo "šoping tura" ili nešto mnogo više od toga, saznaćemo možda već u januaru.

OVDE možete pogledati fotografiju Matića u milanskom butiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA