River nudi milion i po evra godišnje Del Pjeru

Legendarni fudbaler mogao bi od leta da zaigra u tandemu sa bivšim saigračem iz Juventusa Davidom Trezegeom

  • 0

Uprava argentinskog fudbalskog kluba River Plejt pokušaće da dovede italijanskog napadača Alesandra del Pjera koji bi u tom slučaju opet mogao da zaigra u tandemu sa Davidom Trezegeom.

Del Pjeru je istekao ugovor sa Juventusom i u potrazi je za novim klubom, a kako navode argentinski mediji, River mu je ponudio godišnju platu od 1,5 miliona evra.

Za 37-godišnju legendu Juventusa interesovanje je pokazalo i nekoliko klubova iz SAD.  On je navodno čelnicima Rivera obećao da će na ponudu odgovoriti u roku od 72 sata.

Del Pjero i Trezege su dugi niz godina igrali zajedno u Juventusu, a Francuz je u River došao prošlog leta i za sada mu dobro ide, pošto je na 16 utakmica postigao 12 golova.

Ekipa "milionera" trenutno se bori za povratak u argentinsku prvu ligu, a dolaskom Del Pjera "milioneri" bi dobili napadački tandem kojim bi u potpunosti mogli da pariraju velikom rivalu Boki Juniors.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA