Boško Janković otkrio koliko je blizu Zvezde: Treniram sam na Marakani i spremam se za zimu! (VIDEO)

Bivši fudbaler crveno-belih istakao je da povremeno ode na atletsku stazu Marakane i trenira sam

  • 6
Boško Janković Foto: Telegraf

Crvena zvezda proteklog leta nije uspela da angažuje Boška Jankovića, iako se u medijima pojavljivala informacija da bi nekadašnji reprezentativac mogao da se vrati na Marakanu.

Njega smo sreli na utakmici košarkaša crveno-belih u Pioniru protiv Darušafake u 1. kolu Evrolige. On je u razgovoru za Telegraf istakao da čeka ponude i da trenira i održava formu, kako bi do zimskog prelaznog roka bio spreman.

Otkrio nam je da trenira na Marakani, ali ne sa prvotimcima Zvezde, kao što su nedavno izvestili italijanski mediji, već se sam spusti do atletske staze i trči krugove, ili radi sa privatnim trenerom.

- Iskoristio sam što sam još u Beogradu da budem na utakmici. Do poslednjeg dana prelaznog roka nije se znala moja situacija. Imao sam razgovore sa Veronom i bukvalno zadnji dan smo napravili sporazumni raskid da obe strane budu zadovoljne. Uporavo to je i bio razlog što ranije nisam imao neke ponude. Na meni je da sada treniram, da budem spreman i čekam zimski prelazni rok i nešto će sigurno biti.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Pojavile su se neke informacije u italijanskim medijima da treniraš sa Zvezdom?

- Ne, ne, nijednom nisam trenirao sa Zvezdom. Išao sam nekoliko puta na stadion odem dole na atletsku stazu da istrčim, kada nema nikoga, ali nije tačno da sam trenirao sa Zvezdom. Imam svog privatnog trenera i sa njim radim na održavanju forme - rekao je Boško, koji se osvrnuo i na atmosferu u Pioniru.

- Svi znamo kakave navijače imamo. Sigurno bez njihove podrške ne bismo napravili ovakve rezultate u košarci, a i u fudbalu generalno - poručio je Janković.

Usledilo je pitanje koje najviše interesuje navijače Zvezde - postoje li šanse da se ove zime vrati na Marakanu?

- Ne bih da pričam na tu temu, mnogi me to pitaju. Kada sam imao i neke razgovore sa Zvezdom, nije bilo realno da se realizuje, jer sam imao ugovor sa Veronom i nije bilo moguće da se to odradi. Pošto je raskid bio poslednjeg dana prelaznog roka, na kraju je sve prošlo i oko Lige šampiona i kvalifikacija. Sada znam svoj status i čekam nešto što bih voleo da se desi. Zvezda je moj klub, a ne bih voleo ljudima da dajem neka lažna obećanja niti preterano da obećavam. Imam svoj neki stav po pitanju Zvezde i to ću reći kada dođe vreme - zaključio je Boško Janković u izjavi za Telegraf i ostao malo zagonetan.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA