≫ 

SKANDAL: Pogledajte šta piše u Partizanovoj čitulji za Saleta Mutavog (FOTO)

Sportsko društvo i fudbalski klub Partizan su se čituljom oprostili od ubijenog vođe Grobara - Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi

Veliki skandal dogodio se na utakmici Voždovac - Partizan, kada su fudbaleri crno-belih izašli na teren u majicama ubijenog vođe Grobara, Aleksandra Stankovića, poznatijeg po nadimku Sale Mutavi.

>>> Sandra Partizan se dirljivom porukom oprostla od Saleta Mutavog (FOTO)

>>> PINK PANTER NA SLOBODI: Osumnjičenom za ubistvo Saleta Mutavog isteklo policijsko zadržavanje

U Humskoj se još uvek niko nije oglasio zvaničnim stavom ko je odgovoran za to što su fudbaleri izašli na meč sa majicama čoveka pravosnažno osuđenog na zatvorsku kaznu.

>>> Evo šta su Partizanovi igrači rekli o majicama sa likom Saleta Mutavog: Ovakav odgovor nismo očekivali (VIDEO)

Fudbaleri su istakli da su ih majice čekale spremne i da ne znaju ko ih je doneo, a rukovodstvo još uvek ćuti i ostaje nemo na pozive novinara koji žele da čuju zvaničan stav kluba i da saznaju ko je odgovoran za to i čija je to ideja.

Za to vreme, FK Partizan i JSD Partizan su se čituljom u Večernjim Novostima oprostili od Saleta Mutavog.

>>> Ubijen posle teretane, čekali ga sat vremena u žbunju: Novi detalji ubistva navijača Partizana

Poslednji pozdrav Aleksandru Stankoviću. Počivaj u miru i neka ti je večna slava - piše u čitulji u kojoj su potpisnici JSD i FK Partizan.

Reprint: Novosti Reprint: Novosti

Podsetimo, pre samo nekoliko meseci, upravo Sale Mutavi bio je jedan od trojice navijača Partizana koji su fizički napali direktora Partizana Miloša Vazuru, koji je pobegao na parkingu od njihovog napada, ali zato nije pripadnik njegovog obezbeđenja, koji je brutalno prebijen.

Zbog toga je ovaj potez Partizana sa majicama i izdavanjem čitulje potpuno neshvatljiv i skandalozan!

Od ubijenog Stankovića su se oprostili i navijači Partizana. Osim pojedaca koji su potpisali sebe i svoju porodicu, izdvaja se čitlja Hed Hantersa, navijačke grupe iz Obrenovca, koja je pre nekoliko godina ostala bez zastave posle sačekuše kod Umke od strane navijača Zvezde, ali još uvek idu na utakmice i aktivni su u navijačkim ''akcijama''.

Reprint: Novosti Reprint: Novosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    16. oktobar 2016 | 12:45

    Kakva država takve su i sve strukture društva, evropska Kolumbija

  • Boki kumanovo

    16. oktobar 2016 | 12:45

    Pa bruka i sramota.Pa skoro svi u upravi su kriminalci.Samo da kazem ja sam veliki navijac PARTIZANA.Mars kriminalci napolje.

  • Zoran B.

    16. oktobar 2016 | 16:46

    Bruka za sportsko društvo Partizan. Ali tako je i u Zvezdi, Radu, Napretku, Vojvodini , Radničkom itd.itd. Nema tu od sporta ni S.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA