≫ 

Kažnjavaju Partizan zbog majica sa likom Saleta Mutavog

Predsednik Superlige Srbije istakao da je napravljen propust jer crno-beli nisu tražili saglasnosti Zajednice da igrači izađu u tim majicama na teren

  • 72

Zvaničnici Partizana još uvek ćute povodom toga ko je odgovoran što su igrači crno-belih na meč protiv Voždovca u subotu izašli u majicama sa likom ubijenog navijača Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi. U Humskoj je posle toga zavladao muk, a sami igrači istakli su da ne znaju ko im je dostavio majice, i da je na njima bilo samo da ih obuku i izađu na teren.

>>> Evo šta su Partizanovi igrači rekli o majicama sa likom Saleta Mutavog: Ovakav odgovor nismo očekivali (VIDEO)

>>> SKANDAL: Pogledajte šta piše u Partizanovoj čitulji za Saleta Mutavog (FOTO)

Jedino zvanično oglašavanje rukovodstva crno-belih mogli smo da vidimo kroz čitulju za Saleta Mutavog, kojom su mu FK i JSD Partizan poslali poslednji pozdrav.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Gest kluba da igrači izađu u majicama čoveka koji je pravosnažno osuđen, sa podebelim dosijeom, i čovekom koji je bio jedan od trojice napadača na generalnog direktora kluba Miloša Vazuru pre nekoliko meseci, može koštati klub kazne.

To je najavio predsednik Superlige Srbije, Vladimir Bulatović.

- Napravljen je propust što Partizan nije zatražio od Zajednice superligaša saglasnost da igrači izađu na teren u tim majicama - rekao je Bulatović za Informer.

Partizan naredni meč igra protiv Radničkog iz Niša na svom terenu, 22. oktobra. Ostaje da se vidi da li će kazna biti samo novčana, ili postoji mogućnost drugog vida sankcionisanja zbog toga što su igrači izašli u pomenutim majicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    17. oktobar 2016 | 08:40

    Ja sam partizanovac ali sam zgrozen i zgadjen sa ovim. Nevjerovatno je sta je Partizan sebi dozvolio. Kakvu poruku salju svojim navijacima starim od 12 do 17 godina. Budite kao Sale Mutavi??? Dilajte kradite pljackajte i tek tad ste pravi partizanovci. Smece. Strasno

  • GdK

    17. oktobar 2016 | 08:16

    Znaci, dosli smo do srzi "problema", NIJE VAZNO ko je ubio Saleta i ostale Grobare u protekloj godini, nego zasto se izaslo sa majicama sa njegovim likom, koje je mogao i neki vodja navijaca da ostavi u svlacionici, kao i nazadna "uprava" po zadatku kako bi kriminalizovala celo SDP, providno, nema sta, cak i od fantomkeee .!. XXAAXXAA .!.

  • VLADIMIR 1975

    17. oktobar 2016 | 08:41

    Bruka i sramota za Zvezdu i Partizan sto takve tzv navijace a ustvari narko dilere nose na majicama i velicaju njihova imena.to samo govori ko su nam direktori,njihovi zamenici i ostali u sportu a najvise je takvih upravo tamo gde je propast i najveci lopovluk a to je na zalost FUDBAL!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA