≫ 

Prvaci sveta su nam pokazali akciju ''Srbija'' iz koje uvek pogode koš: Svi pokušavaju da ih iskopiraju, ali niko nije uspeo (VIDEO)

Marko Ždero, Dejan Majstorović i Marko Savić na terenu za basket demonstrirali najjače oružje protiv ekipe Telegrafa

  • 5

Zlatni srpski basketaši, koji su u Kini osvojili titulu prvaka sveta, nakon što su u finalu savladali Amerikance., bili su gosti Telegrafa i tom prilikom govorili o samom turniru, duelu sa Amerikancima i daljim planovima u karijeri.

>>> Zlatni basketaši su nam otkrili pobedničku taktiku: Ovako smo počistili Amere u finalu! (VIDEO)

Iskoristili smo i priliku da nam na terenu pokаžu neke od uigranih akcija kojima su dovodili protivnike do ludila. Iako su došli kod nas svečano obučeni, u odelima i cipelama, pošto su stigli direktno sa svečanog prijema u Košarkaškom savezu Srbije, nije im bio problem da demonstriraju svoje umeće.

- Ovo je akcija ''Srbija''. Nju svi pokušavaju da iskopiraju, ali im ne uspeva. To je koš u 90% slučajeva - rekli su Ždero, Savić i Majstorović.

Ekipa Telegrafa je pokušala da odbrani taj napad, ali nije bilo šanse. Kretnjom su nas potpuno zbunili i lako poentirali van linije 6,75.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DJOKER

    18. oktobar 2016 | 22:00

    Akcija se odvijala tolikom brzinom da nisam stigao da je shvatim.

  • H

    18. oktobar 2016 | 23:52

    Pas i šut za 3 poena je uigrana akcija? Ocekivao sam neki manevar pod kosem a ne obican sut spolja

  • draleRS

    19. oktobar 2016 | 07:23

    svaka cast na tituli ali ko god prati kosarku vidi da je to vise amaterska kosarka,taj dusan domovic koji je glavni igrac je igrao za ekpu Duge iz Novog Sada,da je znao da igra kosarku igrao bi pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA